Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.dil anketi

yav

Öne çıkan mesajlar

utopia said:
oşin haroşo, spasiba.

asıl adı daha uzundu da dasaa diye sesleniyorlardı. saçımı daha yeni kestirdim, elbisem de yeni, şimdi restorana gireceğim, bütün çocuklar bana aşık olacak falan diyordu velet. çeviriyorlardı bana hep.

tatil köylerinde rus kızları vardı. ben 13-14 yaşlarındaydım. annesi hep kızı idisuda diye çağırırdı. ben de adı idisuda heralde diyip kıza idisuda dedim. kız yanıma geldi. ne oldu? tiplerinden bi hareket yaptı. yıllar geçti, bu genç öğrendi ki, idi suda rusçada buraya gel demekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
dasaaa said:
rusça öğrenmek isterim de bi türlü beceremedim. okulda dersini aldım, başka bi ders ile üstüste geldi =(

5-10kelime anca bilirim..

öğrenirsen bana da öğret moskova devlet üniversitesine giderim

yaw bana matemaik falan öğretin ben sizin için sadece Rusça değil Māori falan bile öğrenirim! hemen de öğretirim, what iz matirikis olursunuz
Sosyal ağlarda paylaş

fransızca kasmayın hiç boşuna, ben biliyorum da ne oldu, hayatımda hiç işime yaramadı. bi de zor dil bokyiyen, uğraştığınıza değmez..
diğer yandan insan fransıza bilince italyancayı ve hatta ispanyolcayı anlar gibi olabiliyo. dexter seyrederken hispaniklerin ne dediğini altyazısız anlayabiliyordum ben mesela genelde, bi o faydası var herhalde :P

üniversitede yunanca almıştım iki dönem, her iki döndem de AA getirdim ama bi tek "yunanca anlıyorum" demeyi hatırlıyorum, o da yalan zaten, bi bok anladığım yok, ühü...
bi dönem de latince almıştım, o da yattara oldu, latince namına bi tek latince kitabındaki herifin adını hatırlıyorum: quintus :P

şimdi dil kasacak olsam japonca öğrenmek isterdim çok, ama 4. dil anketi olmadğı için işaretlemedim örtmenim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...