Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 utopia said: oşin haroşo, spasiba. asıl adı daha uzundu da dasaa diye sesleniyorlardı. saçımı daha yeni kestirdim, elbisem de yeni, şimdi restorana gireceğim, bütün çocuklar bana aşık olacak falan diyordu velet. çeviriyorlardı bana hep. tatil köylerinde rus kızları vardı. ben 13-14 yaşlarındaydım. annesi hep kızı idisuda diye çağırırdı. ben de adı idisuda heralde diyip kıza idisuda dedim. kız yanıma geldi. ne oldu? tiplerinden bi hareket yaptı. yıllar geçti, bu genç öğrendi ki, idi suda rusçada buraya gel demekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hali hazırda rusça öğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ardeth said: dasaaa said: rusça öğrenmek isterim de bi türlü beceremedim. okulda dersini aldım, başka bi ders ile üstüste geldi =( 5-10kelime anca bilirim.. öğrenirsen bana da öğret moskova devlet üniversitesine giderim yaw bana matemaik falan öğretin ben sizin için sadece Rusça değil Māori falan bile öğrenirim! hemen de öğretirim, what iz matirikis olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ya ben Fransizca'ya girisecegim. Burada isime yarar diye dusunuyorum. (Kanada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 GEd said: Penthesilea said: 4 sene almanca gordum Ich weiß as nicht diyebiliyorum bi. . Onu da diyemiyorsun ama çaktırma :D (es) yok o hatayi da yapmam canim typo olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ilke a ile e harfleri arasında 2 harf var nasıl typo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ben de baya uzun seneler fransızca gördüm est cest que je peux aller a la toilette diyebiliyorum sadece sdf şimdi japoncaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben almancaya tam olarak hükmedince ispanyolca düşünüyorum. ha bi de ilkenin isveççesi kadar litvanyaca öğrenmiştim gereksiz bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 fığansızca öğreneceğim! tek sebebi hoşuma gitmesi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sly-One said: ilke a ile e harfleri arasında 2 harf var nasıl typo o.yani es tense as yazmaya megilliyim anlaminda bebisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Almancayı bende halledince rusça ile italyanca ya başlayacağım.Hangisi ilk gelir muhtemelen rusça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 japonca.. 1 yıl öğrendim ama daha elementryim anca.. 1-2 yıl japonyada yaşasam 4/4 lük olur. umarım imkan ve zamanım olur bu hayalimi gerçekleştirecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ayrıca 4. dil olarakta ispanyolca düşünüyorum... japoncayı hallettikten sonra.. daha da öğrenmeme gerek yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 fransızca kasmayın hiç boşuna, ben biliyorum da ne oldu, hayatımda hiç işime yaramadı. bi de zor dil bokyiyen, uğraştığınıza değmez.. diğer yandan insan fransıza bilince italyancayı ve hatta ispanyolcayı anlar gibi olabiliyo. dexter seyrederken hispaniklerin ne dediğini altyazısız anlayabiliyordum ben mesela genelde, bi o faydası var herhalde :P üniversitede yunanca almıştım iki dönem, her iki döndem de AA getirdim ama bi tek "yunanca anlıyorum" demeyi hatırlıyorum, o da yalan zaten, bi bok anladığım yok, ühü... bi dönem de latince almıştım, o da yattara oldu, latince namına bi tek latince kitabındaki herifin adını hatırlıyorum: quintus :P şimdi dil kasacak olsam japonca öğrenmek isterdim çok, ama 4. dil anketi olmadğı için işaretlemedim örtmenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 je comprends français, j'ai reçevu AA de mon cour de français 201 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Course Code Course Name Credits Grade Repeat FR 201.01 INTERMEDIATE FRENCH I 3 AA R FR 201 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 reçu o, fail épique. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eheuhah iyi denemeydi ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 KOMPRENDE SENOR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 KE MİSTIR FOLTİ MİSTIR FOLTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 almaca+italyanca istiyorum ingilizcenin yanına, almancayı ich spreche deustch nicht so gut diyebilecek kadar biliyorum ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hep ivan dolvich gibi rusça küfretmek istemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 3. olarak almanca var azda olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 öncelikle iş hayatında yararınız olabilecek lisanları seçin çince,rusça ispanyolca alıyorum ders olarak, pişman oldum keşke çince veya rusça alsaydım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Portekizce , direk klüplerde tercümanlık işi kapısı.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar