Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Yıllık Rekabet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında topik açmayacaktım ama hangi başlığın altında yayınlanması gerekeceğini bilemedim.olsun iki üç mesaj da alsa bu güzel kareyi herkes görsün.

http://www.galatasaray.org/images/giris/4513__103splash_rekabetin100yili.jpg
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'nin sitesinde hiçbir şey yazmıyor.

Herhalde tarihteki ilk derbide 2-0 yenilmiş olmak pek üzdü onları. :P

Şaka bir yana tüm bokuna püsürüğüne, şikesine, mayfasına vs. rağmen Fenerbahçe Galatasaray derbileri bir başka oluyor. Futboldan hazetmeyen benim gibi adamlar için bile.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Fenerbahçe'nin sitesinde hiçbir şey yazmıyor.

Herhalde tarihteki ilk derbide 2-0 yenilmiş olmak pek üzdü onları. :P

Bu çok garip geliyor bana. Yenilen hangi takım olursa olsun çıkıp da "bizim hikayemiz de böyle, o gün yenilmiştik ama x rakibimizle maç yapmak ayrı bir keyif" diyemiyor.

Yenilen takım galatasaray olsaydı da durum aynı olurdu. Fenerbahçe sitesinde günü kutlar galatasaray birşey yapmazdı.. Neden böyle özel anlar "yenilmeye" kurban gidiyor? Kaybetmeyi kaldırmak bu kadar mı zor?
Mesaj tarihi:
sıktı şu 100.yıl geyiği. bizim kadar önemseyen varmı böyle gereksiz şeyleri.

kulüplerin 100.yılları eziyet gibi geçtimişti mesela. dünyada o kadar takım 100 yılı devirdi, bizimkiler gibi yaygara yapan olmuşmudur acaba
Mesaj tarihi:
inprc said:
sıktı şu 100.yıl geyiği. bizim kadar önemseyen varmı böyle gereksiz şeyleri.

kulüplerin 100.yılları eziyet gibi geçtimişti mesela. dünyada o kadar takım 100 yılı devirdi, bizimkiler gibi yaygara yapan olmuşmudur acaba

hepsi,büyük kulüplerin.
Mesaj tarihi:
dostluk mostluk yok lan sallamayın yaşasın holiganizm! en büyük fener alayına gider uğraşma bizimle beşiktaş cimbom lay loy hobili dombili leylim ley.

şaka bir yana, daha nice maçlara, senelere. sırf fb-gs muhabbetinin eğlencesi, arkadaşlarla atışmanın zevki bile yeterli bu rekabeti güzel yapmaya.
Mesaj tarihi:
bu mu yani? sitelere 2 resim ve yazı yazmak mı?

federasyona başvurursun özel maç ve kutmala vs yaparsın. ama yoook biz yıldızın, büyüklüğün derdindeyiz. illa sidik yarıştırıcaz. yoksa kutlama filan boş iş bunlar.

aynısı fb-bjk / bjk - gs içinde olcak
Mesaj tarihi:
Özel maç yapılsın.

maç inönüde oynansın

tribünler %50/%50 olsun.

hatta 2. yarı takımlar forma değişip oynasın vs.

vs vs.. çoğaltılabilir.. ama burası Türkiye. xD

Nice 100. yıllara diyorum 2 kulüp için de.
  • Yeni Oluştur...