Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 4 - 5 gündür kullanıyorum. Kaynak tüketmiyor, webkit ile yapılmış. Fontlar inanılmaz görünüyor. Bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gerge daha alpha diyo burda. bence cok erken kullanmak icin. (hatta test icin bile erken alpha ne yahu :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Oss'de olur böyle. Kullanıyorum ben Opera'nın gıcıklık ettiği her sayfada daha sorun görmedim. Ve cidden Safari'den sonra tüm işletim sistemleri içinde gördüğüm en iyi font renderine sahip. Hatta çok sevdim, paket adını değiştirdim Midori-chan yazınca açılıyor terminale :) Midori Rocks! Not: Git versiyonunu derlemenizi tavsiye ederim. Ben öyle kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar