eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 pizza yememek lazımmış bugün bunu öğrendim gözüm açlıktan dönmüşken ikisinide yerim diye ikitane ortaboy pizza söyleyip birini bitirdim ve mide fesatı geçirmek üzereyim. Allahtan eve geldiğmde babam filan evdeydide öteki pizzayı onlar yedi yoksa şu an yaşam mücadelesi veriyo olurdum sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi 15:50 de kahvaltı mı ediyosun. yohsa yurtdışından mı bağlanıyosun yarışmamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 evet 15.30 gibi filan kahvaltı yaptım miğde fesat hissi 15 50 gibi geldi.. yarışmaya istanbuldan katılıyorum herkese başarılar öptm grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oha be işin finalin bişiyin yok mu gaardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 finalim varda notum yok :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 selam vaktinde little caesarstan bir mega alana bir büyük bedava kampanyasının gazıyla gelenlerden mega olanı bitirip büyüğe başlamıştım en birinci benim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 öyle 2 de 3 de deli gibi aç kalktıktan sora pizza iskender falan filan yemek cok güzel geliyo insana.ama gün içinde sıkıntı oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kahvaltıda yiyince biraz garip hissediyo insan miğde bile alışık olmadığından "bu ne lan sabah sabah" diyodur eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Geçen gün 4 tane prof yedim yemeğin üstüne.Harbiden midemin patlıcağını filmlerdeki gibi öleceğimi hissettim mauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 gecenlerde 1 buyuk boy (473 ml) monster enerji icecegi ustune 1 buyuk boy starbucks double shot (enerji + kahve) ictim. geberiyodum. yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 doubleshot ne ya? nerde satılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 starbaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oha hiç göredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 GÖR ME DİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ayran için doğal enerji kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesir macunu ftw.yedinmi 3 gün inmiyo mauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Akşam 20:00 sularında Havelka'da Havelka Kebap ve 1 litre birayla kahvaltı etmek çok güzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar