xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Arkadaşlar ablam için Bebek ya da Etiler'de Pilates kursu veren kaliteli ve iyi bir yer arıyoruz. Bildiğiniz yerler var mı acaba? Tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Pilates kursu secerken biraz dikkat etmek gerek. Pilates teknigi önemli ve ince detaylar içeren bir teknik. Son zamanlarda moda olduğundan önne gelen bilen bilmeyen pilates kursu açıyor. Bir de bir haftalık aptal eğitimlerle sertifika da alıyorlar. Pilates' in gerçek sertifikası pek öyle kolay alınmıyor diye bilyioruz. İstanbulda var gerçek sertifikalı eğitmenler onları arayıp bulman senin için çok daha yararlı olacaktır. İşi bilmeyen biri yüzünden sakatlanman işten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 işte o yüzden sordum bende buraya özel olarak. haklısın, tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hillside de var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Valla eskiden Hillside bayağı iyi eğitmenler çalıştıryordu. Eğer kaliteyi bozmadılarsa bayağı iyi bir yer diye biliyorum ben orayı. Bildigim kadarıyla ileri seviyeler için bu hastane yataklarından esinlenilmiş yatak benzeri cihazla yaptırıyorlardı orada. Eğer yüksek fiyatı sorun değilse bence iyi olabilir. Gerçi şu da var gerçekten pilateste uzmanlaşmış sertifikalı bir eğitmenin eğitim ücreti zaten pek ucuz olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar