Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya arkadaşlar para amerikaya 1000$ yakın bir para göndericem tabi 1000$ tamamlarsam..kart,banka vs vs demeyin başka gönderme yolu?wester union kargo fln bişiler deniyo :/ [gönderme parası bi tarafıma girmesin bide] (ciddi bir durumdur dalga geçilmemesi önemle rica olunur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Amerika'dan yeni para yollandı bana western union ile ve bi kesintiye uğramadan aldım. Google'dan bi bak bakalım.Muhtemelen Western Union ile çalışan bi bankaya gidip az bi kesimle yollayabilirsin paranı. Edit:Hatta Finansbank'tan halletmiştim ben bu Western Union işini bir uğra istersen detaylarını öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 paypal dicem, dedim... demiyimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Western union cok kesiyo.Banka demeyin demissin ama yine en az masraflisi banka.Iban numarasini ogreniyosun amerikadaki kisinin hesabinin(bankasina sorarsa soylerler) sonra burdan iban numarasina direk havale ediyosun.Bikac gunde gidiyo ama dunyanin parasini odemiyosun hic olmazsa western union falan gibi(300 euroya 70 euro gonderme parasi odemistim ben). Postayada guvenme derim,1000 dolar az para degil biri cakarsa para oldugunu kesin hacilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Hadi yaa bilmiyodum o kadar bi kesinti olduğunu ama acaba miktar yükselirse kesinti daha az çapta mı olur diye düşündüm bi an ve saçmaladığıma kanaat getirdim.Uykusuzluk çok kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 amerikaya en iyi yollama yolu vede en kolay yol alan icin western union derim ama kesinti oluyor haliyle eger arkadasinin citibank i varsa onla kesintisiz oalrak yolluyabilirsin ama tr hesabi olmasi lazimda yani ehsabi turkiyede actirmis olmasi fln lazimdi o tarz bisiler ben turkiyedeyken actirmistim citibankin kesintisiz bir sekilde para transferi aliyorum sorun olmuyor ama eger yoksa banka hesabi hic ugrasma western union derim 40-50 dolar civari bisiler oduyebilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 1000$ çok para değil, eğer resmi bir mevzu için değilse, koy çerçevenin falan arasına öyle yolla. Zulala yani. Güzel bir şirketle de kargoladın mı problem olmaz. Hayvan gibi tranfer ücreti ödemezsin en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 turkiyede sen hesap actirirsin arkadasinada bi kitabin arasinda filan ptt ile yollarsin atm kartini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mille said: turkiyede sen hesap actirirsin arkadasinada bi kitabin arasinda filan ptt ile yollarsin atm kartini? en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Western Union ile yolla aklın rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Garanti'yle yolla. Hesabın varsa eğer internet şubesinden iban numarası ya da swift koduyla halledebiliyorsun işini. Western Union 500€ paraya 46 € kesinti istemişti, Garanti'yle 28 ytl ödedim geçtim. Bir problem de yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 western union ve moneygram çok para alır. 2000YTLye 170-180 lira para istiyorlar. (Ha anında para karşıda o ayrı.) atm kartı yollamak olmaz, orda atmden çekerken komisyon kesintisi oluyor. üstelik önce TLye sonra tekrar USDye çeviriyolar parayı, ordan da bi kayıp oluyor. postaya, kargoya güvenilmez. IBAN numarası ile havale talimati ver, 1 haftada paran amerikada. 70-80 lira civarı verirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 herhangi bir kredikartına 1000 dolar yatırıp kartı + ya geçirip paypal hesabına aktarıp, ordan amerikadaki bir hesaba ücretsiz yatırılmıyormuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Western unionı nası kullanıyoruz :D Yurt dışından bana para gelicek Western union Garanti bankası ile çalışıyor mu yani bilmiyorum tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 para gönderme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 western union isme geliyor, hesaba gerek yok. eğer teslim alacak kişinin hesabı varsa katiyen kullanmayın. %10'un üzerinde bir masraf alıyorlar, şaka gibi. misal garantinin hesaptan hesaba havale işlem masrafı %0.5 (max 100 dolar olmak kaydıyla) karşıdaki banka da kesinti yapıyorsa %1-2 civarına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ya bnm bildigim bir turk bankasindan is bankasi gibi amerikan bankasina jp morgan chase gibi hesaba havale yaptirdin mi 50 dollar civari bir para kesiyorlar 1000 dollar da yollasan 10000 dollar da o yuzden bence oyle bisi yap bi 50 dollari gozden cikartip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ginaly said: atm kartı yollamak olmaz, orda atmden çekerken komisyon kesintisi oluyor. üstelik önce TLye sonra tekrar USDye çeviriyolar parayı, ordan da bi kayıp oluyor. postaya, kargoya güvenilmez. IBAN numarası ile havale talimati ver, 1 haftada paran amerikada. 70-80 lira civarı verirsin ama. maksimum 10 ytl kesebilirler uluslararasi bankicilik biseyi yuzunden.bana ptt ile geldi yaklasik 20 milyona mi ne 1 haftada geldi hic biseyde olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yok o 70-80 tek bir masraf değil, swift işlem parasına varana kadar bir sürü hizmet bedelinin toplamı. diye açıklamıştı yapı kredi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 o citibank olayını bende kullanıyorum . turkiyede citibankdan hesap actırmıstım atm kartım var . annemler turkıyedeki hesabıma parayı yatırıyorlar. ben almanyadan citibank subesinden kesintisiz bir sekilde aynı gun alabiliyorum paramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 western union falan pahali wire transfer yap 20$ a iki gune orada olur hizlica yazayim avrupada IBAN vardir amerikada iban yoktur amerikaya yolliyacaksan account number i birde bankanin ABA routing number ini al yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 :@ ginaly oylede abi citi amerika bankasi oldugundan zaten turkiyedeki isbankasi atmsinden yapikredi kartiyla para cekmeye benziyo olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tamam göndermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar