Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para gönderme

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar para amerikaya 1000$ yakın bir para göndericem tabi 1000$ tamamlarsam..kart,banka vs vs demeyin başka gönderme yolu?wester union kargo fln bişiler deniyo :/

[gönderme parası bi tarafıma girmesin bide]

(ciddi bir durumdur dalga geçilmemesi önemle rica olunur)
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika'dan yeni para yollandı bana western union ile ve bi kesintiye uğramadan aldım.
Google'dan bi bak bakalım.Muhtemelen Western Union ile çalışan bi bankaya gidip az bi kesimle yollayabilirsin paranı.

Edit:Hatta Finansbank'tan halletmiştim ben bu Western Union işini bir uğra istersen detaylarını öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

Western union cok kesiyo.Banka demeyin demissin ama yine en az masraflisi banka.Iban numarasini ogreniyosun amerikadaki kisinin hesabinin(bankasina sorarsa soylerler) sonra burdan iban numarasina direk havale ediyosun.Bikac gunde gidiyo ama dunyanin parasini odemiyosun hic olmazsa western union falan gibi(300 euroya 70 euro gonderme parasi odemistim ben).

Postayada guvenme derim,1000 dolar az para degil biri cakarsa para oldugunu kesin hacilar.
Sosyal ağlarda paylaş

amerikaya en iyi yollama yolu vede en kolay yol alan icin western union derim ama kesinti oluyor haliyle eger arkadasinin citibank i varsa onla kesintisiz oalrak yolluyabilirsin ama tr hesabi olmasi lazimda yani ehsabi turkiyede actirmis olmasi fln lazimdi o tarz bisiler
ben turkiyedeyken actirmistim citibankin kesintisiz bir sekilde para transferi aliyorum sorun olmuyor ama eger yoksa banka hesabi hic ugrasma western union derim 40-50 dolar civari bisiler oduyebilrisin
Sosyal ağlarda paylaş

western union ve moneygram çok para alır. 2000YTLye 170-180 lira para istiyorlar. (Ha anında para karşıda o ayrı.)

atm kartı yollamak olmaz, orda atmden çekerken komisyon kesintisi oluyor. üstelik önce TLye sonra tekrar USDye çeviriyolar parayı, ordan da bi kayıp oluyor.

postaya, kargoya güvenilmez.

IBAN numarası ile havale talimati ver, 1 haftada paran amerikada. 70-80 lira civarı verirsin ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ginaly said:

atm kartı yollamak olmaz, orda atmden çekerken komisyon kesintisi oluyor. üstelik önce TLye sonra tekrar USDye çeviriyolar parayı, ordan da bi kayıp oluyor.

postaya, kargoya güvenilmez.

IBAN numarası ile havale talimati ver, 1 haftada paran amerikada. 70-80 lira civarı verirsin ama.

maksimum 10 ytl kesebilirler uluslararasi bankicilik biseyi yuzunden.bana ptt ile geldi yaklasik 20 milyona mi ne 1 haftada geldi hic biseyde olmamis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...