Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En son video işte. Bence Ancient Astronot teorisinin doğru olma olasılığı şuanda işte abd hükümeti man in black komplo teorilerinden falan binlerce kat daha yüksek.
Mesaj tarihi:
Sovereign said:

Belgeseli yeni bitirdim BAYAAAA güzel yapmışlar.. kesinlikle izleyin. Bilmediğim bir sürü farklı örnekler sundular "Ancient Alien" (veya astronot) teorisini destekleyen.

Valla tebrikler.
Beğenerek takip ediyorum Sover
Mesaj tarihi:
Önemli ordu mensuplarından (albay ve generaller dahil) tutun, havasahası kontrol birimlerinde çalışmış hükümet yektkililerinden eski NASA görevlilerinin toplanıp dünya dışı varlıklar ve UFO'lar konusunda başlarından geçenleri bir basın toplantısı önünde anlatmalarıdır.

Link: 2 saatlik kayıt
Mesaj tarihi:
Çok kaliteli bir belgesel daha. Bu sefer Norveç'te bir kasaba halkını tanıyoruz. Bu kasaba halkı bir zamanlar, şuanda olduklarının 4 katı daha kalabalıklar iken bakın neler olmuş.

http://www.youtube.com/watch?v=sm7YRCXFHVE
Mesaj tarihi:
said:
UFOlardan bahsedilince bunları kullandığı iddia edilen uzaylılara da değinmeden geçmek mümkün değil. Uzaylı denildiği zaman ilk akla gelen çizgi filmlerden tanıdığımız antenli ve dünyayı ele geçirmeye çalışan yaratıklardır. UFO tanımlarının farklılık gösterdiği gibi uzaylı tanımları da farklılık göstermektedir. Bunlardan en çok bilinen ve bir çok bilimkurgu filmine konu olan klasik UFO tiplemesi, "gri renkli, büyük kafalı ve uzun parmaklı insana benzeyen yaratıktır". Bunun yanı sıra dış görünüş olarak tam bir insana benzeyen, takım elbiseli ve Güneş gözlüklü yaratıklar, küçük,antenli yaratıklar, iri gözlü, yeşil yaratıklar vs.. gibi uzaylı tanımları da ileri sürülmektedir. Onlar ki, gökyüzünün nurudurlar. Allah tarafından yaradılmış olan evrende O'nun sevgili kullarındandır. Bismillahirrahmanirrahim.

http://www.zamandayolculuk.com/Cetinbal/AE/AroswellAlien.jpg
(Roswell olayında amerikan başkanına suikast yapmadan önce ele geçirilen uzaylı)

şu topiği ciddiye alıp, "kesin geldiler lan?!?" tarzında tepkiler veren BÜTÜN patileri kınıyorum.
akabinde kumda oynayınız. bekabinde de oynayabilirsiniz orası doluysa
Mesaj tarihi:
Malesef söylediklerinde haklı değilsin. Hiç araştırmadan yazarsan böyle olur. Verdiğin Roswell uzaylı resminin yıllar önce fake olduğu kanıtlanmıştır. Burda topiği okuyup "Kesin varlar lann!!" gibi tepkiler veren, 3-5 video izleyip ikna olan karaktersiz patiler yoktur, olsa da senin başkalarını farklı düşünceleri yüzünden kınaman son derece yanlıştır.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
İngiltere’de 30 saniyelik UFO görüntüleri olay oldu. Bakanlık havadan gelen tehdit sebebiyle jetlerin kaldırıldığını kabul etti.
http://www.youtube.com/watch?v=HvMjrb62UZc

ufo gören masum pati.
Mesaj tarihi:
Seele said:

İngiltere’de 30 saniyelik UFO görüntüleri olay oldu. Bakanlık havadan gelen tehdit sebebiyle jetlerin kaldırıldığını kabul etti.
http://www.youtube.com/watch?v=HvMjrb62UZc

ufo gören masum pati.

aga senin nickini görünce sele zeytini geliyo aklıma
Mesaj tarihi:
Zaten üçgen falan da var puro da var Extra Terrestrial konusunda 90 sayfa falan tartışıldı, inanılmaz bir video arşivi var o başlıkta. Aradaki trolleri saymazsak cidden sağlam bir bilgi bankası :D Sovereign ve Lathspell'in çabalarıyla tabi
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben de senin nicki görünce geçen bi topice girdim niye steven seagal resmi koyuyor bunlar diye çözememiştim
hala çözemedim

nerde koymuşlar yau sddf
Mesaj tarihi:
Olm ben uzaylı olsam küre yapardım aleti

düşse sorun yaratmaz

Hayır bide uzaylı falan diyoruz, teknolojileri ileride kabul ediliyor
Hala ışınlanma falan yok mu, niye bi vasıtaya bağlı lan bunlar

bide ne yakıyo kilometrede acaba

gerçi ışıkyılına göredir onun şeyi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...