Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 En son video işte. Bence Ancient Astronot teorisinin doğru olma olasılığı şuanda işte abd hükümeti man in black komplo teorilerinden falan binlerce kat daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sovereign said: Belgeseli yeni bitirdim BAYAAAA güzel yapmışlar.. kesinlikle izleyin. Bilmediğim bir sürü farklı örnekler sundular "Ancient Alien" (veya astronot) teorisini destekleyen. Valla tebrikler. Beğenerek takip ediyorum Sover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 The Disclosure Project nedir? Kısaca özetleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Önemli ordu mensuplarından (albay ve generaller dahil) tutun, havasahası kontrol birimlerinde çalışmış hükümet yektkililerinden eski NASA görevlilerinin toplanıp dünya dışı varlıklar ve UFO'lar konusunda başlarından geçenleri bir basın toplantısı önünde anlatmalarıdır. Link: 2 saatlik kayıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Çok kaliteli bir belgesel daha. Bu sefer Norveç'te bir kasaba halkını tanıyoruz. Bu kasaba halkı bir zamanlar, şuanda olduklarının 4 katı daha kalabalıklar iken bakın neler olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=sm7YRCXFHVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 said: UFOlardan bahsedilince bunları kullandığı iddia edilen uzaylılara da değinmeden geçmek mümkün değil. Uzaylı denildiği zaman ilk akla gelen çizgi filmlerden tanıdığımız antenli ve dünyayı ele geçirmeye çalışan yaratıklardır. UFO tanımlarının farklılık gösterdiği gibi uzaylı tanımları da farklılık göstermektedir. Bunlardan en çok bilinen ve bir çok bilimkurgu filmine konu olan klasik UFO tiplemesi, "gri renkli, büyük kafalı ve uzun parmaklı insana benzeyen yaratıktır". Bunun yanı sıra dış görünüş olarak tam bir insana benzeyen, takım elbiseli ve Güneş gözlüklü yaratıklar, küçük,antenli yaratıklar, iri gözlü, yeşil yaratıklar vs.. gibi uzaylı tanımları da ileri sürülmektedir. Onlar ki, gökyüzünün nurudurlar. Allah tarafından yaradılmış olan evrende O'nun sevgili kullarındandır. Bismillahirrahmanirrahim. http://www.zamandayolculuk.com/Cetinbal/AE/AroswellAlien.jpg (Roswell olayında amerikan başkanına suikast yapmadan önce ele geçirilen uzaylı) şu topiği ciddiye alıp, "kesin geldiler lan?!?" tarzında tepkiler veren BÜTÜN patileri kınıyorum. akabinde kumda oynayınız. bekabinde de oynayabilirsiniz orası doluysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Malesef söylediklerinde haklı değilsin. Hiç araştırmadan yazarsan böyle olur. Verdiğin Roswell uzaylı resminin yıllar önce fake olduğu kanıtlanmıştır. Burda topiği okuyup "Kesin varlar lann!!" gibi tepkiler veren, 3-5 video izleyip ikna olan karaktersiz patiler yoktur, olsa da senin başkalarını farklı düşünceleri yüzünden kınaman son derece yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vazgeçtim herkes kendi kaderini çizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 105 sayfadır bu tarz yorumlar bitmedi.arkadaşlar herkesin ilgi alanı vardır ve arkadaş burada paylaşıyor.sevmiyorsanız ilgilenmiyorsanız girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Erik von Daniken belgeseli cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 İngiltere’de 30 saniyelik UFO görüntüleri olay oldu. Bakanlık havadan gelen tehdit sebebiyle jetlerin kaldırıldığını kabul etti. http://www.youtube.com/watch?v=HvMjrb62UZc ufo gören masum pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hayır değil. geçen otostop çekmiştim beni almak için geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fake olup olmaması normal vatandaşı ne derece ilgilendirir onu düşünmek lazım ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sovereign nereye kayboldun yoksa yoksa............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Seele said: İngiltere’de 30 saniyelik UFO görüntüleri olay oldu. Bakanlık havadan gelen tehdit sebebiyle jetlerin kaldırıldığını kabul etti. http://www.youtube.com/watch?v=HvMjrb62UZc ufo gören masum pati. aga senin nickini görünce sele zeytini geliyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gayet kolay bir şekilde yapılabilir şu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 jetleri vurup dusurse, ya da tam tersi, o zaman haber olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben de senin nicki görünce geçen bi topice girdim niye steven seagal resmi koyuyor bunlar diye çözememiştim hala çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hayır birde, ne biliyosunuz disk şeklinde olduğunu şu ufoların belki küp belki üçgen prizma belki a8 kasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bi kere adı ufo olan cismin şeklini bilmemiz imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Zaten üçgen falan da var puro da var Extra Terrestrial konusunda 90 sayfa falan tartışıldı, inanılmaz bir video arşivi var o başlıkta. Aradaki trolleri saymazsak cidden sağlam bir bilgi bankası :D Sovereign ve Lathspell'in çabalarıyla tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: ben de senin nicki görünce geçen bi topice girdim niye steven seagal resmi koyuyor bunlar diye çözememiştim hala çözemedim nerde koymuşlar yau sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Olm ben uzaylı olsam küre yapardım aleti düşse sorun yaratmaz Hayır bide uzaylı falan diyoruz, teknolojileri ileride kabul ediliyor Hala ışınlanma falan yok mu, niye bi vasıtaya bağlı lan bunlar bide ne yakıyo kilometrede acaba gerçi ışıkyılına göredir onun şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Video çok kolay yapılır da İngiltere Savunma Bakanlığı'nın açıklaması var ortada. Onları bile kandırmışlar düşün artık uçurtmanın büyüklüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 uzaylı olsam dünyayla ne işim olur lan? dünyaya gelen ufo varsa ya evden kaçmış ergen uzaylıdır ya da sürgün yemiş devlet memurudur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar