Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 @Tenekeadam: Moon Rising diye bir belgesel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Buldum baktım,ilginç tabi.Nefertiti silüeti kesinlikle inandırıcı değil mesela.Biraz zorlama gibi geldi bana.Normalde inanıyorum ben dünya dışı yaşama,ama kafama yatmadı piramit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 DadashNik0F said: kimsede roket atar yok mu yaa. gördüğünde sallayacan işte o zaman adam gibi anlarız gerçek olup olmadığı abi quake mi bu, herkes roketatarla dolassin etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 DiadanLocke said: ben bir kere kucukken meteor gormustum yani sanirim meteordu da oturup aglamistik :D cok ufaktim ama 6-7 sanirim. niye ağladınız be meteor görünce ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ahah imza supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 DadashNik0F said: kimsede roket atar yok mu yaa. gördüğünde sallayacan işte o zaman adam gibi anlarız gerçek olup olmadığı abi ya içinde gerçekten birşey varsa ve öldürürsen vicdan azabı çekmicenmi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Dünyalar arası seyahet edip,bir patinin roket atışıyla ölmek şaka gibi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ne biliyon abi belki onlar bilmiyo savaş mavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 @sove: Yalnız phoenix ışıkları olaında binlerce kişi ihbar etmişti. Yni şimdi Ayasofya'nın üstünde havada piramit olsa kimse haber vermez mi abi? Kremlin Palace'ın üstünde saatlerce garip bir piramit asılı kalsa en az onbin ihbar telefonu gelmeliydi bence. O açıdan phoenix olayıyla karşılaştırılamayacak bir fake bence. Ama gönül ister ki gerçek olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bilmiyorum ki piramit olayına bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Şey diyodu videoda sanırım işte ciddi bi durum olsa Kremlin Palace üzerinde piramit varken bir sürü insan arayıp ihbar ederdi. Ki öyle olmalıydı yani.. Garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 en bariz fake olmayan videolardan biri: http://www.youtube.com/watch?v=rasaAlMlAhU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya şimdi ben direkt fake demiyorum videolara. gerçek de olabilir hani. ama ben çekmedim ve teknolojinin gezindiği sınırları biliyorum bu yüzden kesin gerçek de diyemem. sen nasıl kesin gerçek hacı fake olması imkansız diyorsun bir açıklayabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yurekten inaniyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hem Antonio Urzi hem de Jaime Moussan (videodaki 2 insan) ile tanıştım, konuştum, tartıştım. Başka videolarını da izledim, kendi araştırmamı yaptım. Ayrıca binlerce fake olan video da izledim, çook iyi fake olanları da gördüm. Fake videoların gerçeklerinden nasıl ayırd edildiğini defalarca görüntü uzmanlarından dinledim. Kendi inancıma ve bilgime dayanarak fake olmadığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne zmaan geliceklermis peki tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bir ülke başka bir ülkeyle savaşıyorken, savaşın bitiş tarihini sana söyleyebilir mi herhangi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Tabii ki, ilk nükleeri atan kazanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nuclear launch detected !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-27575424303075_2085_17209904 gökte açılan kapı! yok sadece meteor ama süper foto olduğu için koydum.. süpeeeeeeeeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hakkaten iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Sovereign said: @Tenekeadam: Moon Rising diye bir belgesel var. Abi o filmi gelip burda anlatma, ciddi sacma film o, senlede tartismistik bunu Sove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Sana saçma gelmiş olabilir, başkalarının fikirlerine karışmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 2. haftaya girdik önümüzdeki haftalarda dediğinden beri . Yılbaşına kadar bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Shamall (13 minutes ago) 0 Reply | Spam This was caused by EISCAT, basically the European version of HAARP. Look it up people, this was not a missile or a UFO. Stop watching the damn news, get off your ass and think for yourselves for a change adam haklı vallaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar