Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

kimsede roket atar yok mu yaa.
gördüğünde sallayacan işte o zaman adam gibi anlarız gerçek olup olmadığı

abi quake mi bu, herkes roketatarla dolassin etrafta
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

kimsede roket atar yok mu yaa.
gördüğünde sallayacan işte o zaman adam gibi anlarız gerçek olup olmadığı

abi ya içinde gerçekten birşey varsa ve öldürürsen
vicdan azabı çekmicenmi ? =)
Mesaj tarihi:
@sove: Yalnız phoenix ışıkları olaında binlerce kişi ihbar etmişti. Yni şimdi Ayasofya'nın üstünde havada piramit olsa kimse haber vermez mi abi? Kremlin Palace'ın üstünde saatlerce garip bir piramit asılı kalsa en az onbin ihbar telefonu gelmeliydi bence. O açıdan phoenix olayıyla karşılaştırılamayacak bir fake bence. Ama gönül ister ki gerçek olsun :)
Mesaj tarihi:
ya şimdi ben direkt fake demiyorum videolara. gerçek de olabilir hani. ama ben çekmedim ve teknolojinin gezindiği sınırları biliyorum bu yüzden kesin gerçek de diyemem. sen nasıl kesin gerçek hacı fake olması imkansız diyorsun bir açıklayabilir misin?
Mesaj tarihi:
Hem Antonio Urzi hem de Jaime Moussan (videodaki 2 insan) ile tanıştım, konuştum, tartıştım. Başka videolarını da izledim, kendi araştırmamı yaptım.

Ayrıca binlerce fake olan video da izledim, çook iyi fake olanları da gördüm. Fake videoların gerçeklerinden nasıl ayırd edildiğini defalarca görüntü uzmanlarından dinledim.

Kendi inancıma ve bilgime dayanarak fake olmadığını biliyorum.
Mesaj tarihi:
Shamall (13 minutes ago) 0 Reply | Spam

This was caused by EISCAT, basically the European version of HAARP. Look it up people, this was not a missile or a UFO. Stop watching the damn news, get off your ass and think for yourselves for a change

adam haklı vallaa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...