aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nileppezdel said: Geldiler desem ciddiye alıcak mısın Şükrü? alicam soyle, nerene dokundular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Heryerime sdfsdg :D Lath'in son mesaj gayet güzel onu okuyuverin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bunlar niye hep gizli takiliyolar? super teknolojisi varsa ve gizli takilmalari gerekiyosa onlari ceken kameralari da gorurler, bi sekilde bozarlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Kameralar çekiyo da gördüklerinizin uzaylı ürünü olduğunu düşünüyor musunuz? Hayır. İşte o yüzden kasmıyorlardır yapabilecek olsalar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Uzaylı arkadaşlar Sabah Sabah Seda Sayan'a çıkmadıkları sürece hard evidence kabul etmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aklim hayalim durdu su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ya artifact var kantilandi hede hodo diyosunuz da kim kanitladi arkadas?? Adam ciksin taksin bilegine Frodo gibi gorunmez olsun sokak ortasinda boyle sahne falan da diil, tamam derim sok olurum. Ama ne abi artifact var invis oluyorum ama gostermem dvdmi alin. Bu insanlarin bu sekilde davranmalari cok yalan ediyor muhabbeti. Turkiyedekki ufo arastirma merkezi mi ne var sirus muydu neydi onun da baskani zaten manyak bisey yolda gorsem doverim oyle bi tip. Ciddiye alinmiyor yani. Burda Sovereign disinda herkes fikrini yaziyor ama Sovereign cikip "VARLAR GERCEKLER!" falan diyince hem komik oluyor hemde bir sure sonra insanin sinirini bozuyor. Daha once de yazmistim, ufo gorunen yerlerin yuzde 98i hep amerikan hava kuvvetleri uslerinin cevresi. Her zaman ama. Kara kuvvetleri de degil hava kuvvetleri. Sehirde gorunenlere kusura bakmayin inanmiyorum, o kadar cok filmlerde efektler, eklemeler izliyoruz ki inanamiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 LathspeLL: Vucuttan cikan nesnenin raporlari falan var. http://www.youtube.com/watch?v=yWSGTxyFUXQ watch?v=yWSGTxyFUXQ Jonathan Reed Case'e supheciyim, o kola takilan artifact hakkinda adama ulasmaya calisiyorum zaten. Ayni sekilde neden calistigini gostermedigini soracagim. Birde adam 2 tane kankasina gostermis ne hikmetse. Herneyse. Ama iste japon Osaka universitesine analiz ettirmis. Hatta Alien tissue varmis elinde onuda analiz ettirmis. Cihazin incelenmesinin belgesi var sanirimda tissue'nun var mi bilmiyorum, Sovereign daha iyi biliyor bu konuyu. Bana inandirici gelmiyor adamin tavri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Aslında "Banlanan adam başkasının aküntten yazıyor" diye Sovereign'i de banlatsak bayağı rahatlarız lan bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu konudan sonra, gelip parmaklasalar inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Asteroth said: Uzaylı arkadaşlar Sabah Sabah Seda Sayan'a çıkmadıkları sürece hard evidence kabul etmem ben. bence de, kafalarında bardak kırmalı, hatta "allah" diyerek havalanmalıdır uzaylı arkadaşlar. DİYANETTEN ŞOK AÇIKLAMA: YOK YAV ONLAR MÜSLÜMAN DEYİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 LathspeLL'den alıntı yapmamla aynı şey. Bu topikte onun fikirlerinin görülmesini istiyorsam buraya alıntı yaparım. Yanlış yaptığı birşey de yok özellikle sizin dediğiniz gibi. diadanlocke said: Daha once de yazmistim, ufo gorunen yerlerin yuzde 98i hep amerikan hava kuvvetleri uslerinin cevresi. Her zaman ama. Kara kuvvetleri de degil hava kuvvetleri. Sehirde gorunenlere kusura bakmayin inanmiyorum, o kadar cok filmlerde efektler, eklemeler izliyoruz ki inanamiyorum maalesef. Yanlış.. yanlış ve yine yanlış. Hava kuvvetleri etrafında göründüğü oluyor evet ama bu %10 falan. Diadan bey, girdiğiniz 2-3 siteden okuduğunuz bilgiler gerçeğin sadece çok küçük bir parçası. Dünyanın her tarafında görülüyorlar. Hava kuvvetleri etrafında, kara kuvvetleri, deniz kuvvetleri ve uzay istasyonunun etrafında görülüyorlar. Avrupada, Asya'da , Güney Amerikada.. denizlerin ortasında.. DENİZLERİN İÇİNDE!! (saate 200 mil ile hemde) kısacası her yerde görülüyorlar. Demekki neymiş? Her gördüğümüz göle deniz diyemiyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sovereign said: LathspeLL'den alıntı yapmamla aynı şey. Bu topikte onun fikirlerinin görülmesini istiyorsam buraya alıntı yaparım. Yanlış yaptığı birşey de yok özellikle sizin dediğiniz gibi. Yanlış.. yanlış ve yine yanlış ban'lı insanlarla akant paylaşımı ban sebebidir. umarum yörüngeden yerinde araştırmak zorunda kalmazsın ufoları. öte yandan sovereign'in yakında milleti "ufolar gelip bizi bu dünyadan kurtarıp başka gezegene götürecek" diye bir çiftliğe kapatıp toplu intihara sürüklemesinden falan korkmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 lol. ben de korkmuştum ama sonra geçti. şaka bi yana carlos roa gibin, kuyruklu yıldız yolcuları gibin olmadığı sürece bi sorun yok. http://forum.paticik.com/read.php?13,3810734,3816476#msg-3816476 eheh.. benim sıkıntım "hard evidence" dediklerinin kavak ağacı kıvamınca olması aslında. hani var olup olmaması bağlamıyor çok ama denilenlerin tutarsızlığı ve mantık dışı olanları oldukça işin içine müdahil oluyorum. sırf bu yüzden zaten. geçen bi mesaj attıydım. orada demek istediğim şey bu yapılanların %70inin cidden hiç alakası olmadığını çok rahat bi şekilde kanıtlabilir şeklide idi. çünkü iddialar bazen şöle oluyor....bu çalışmada üstten gelen beamlar ile osmanlı vatandaşlarının ikisinin göğe yükseldiği görülebiliyor! işte bu kanıt elbette ki yalanlamaz! lakin biz -hepimiz- şu an bunun ne beam ne de uzaylı olmadığını, bariz oyun için yapılmış çubuklar olduğunu biliyoruz. mesela o uzakdoğu hikayesinde anlatılan olay da belli. bunları sadece şekli için ufo'ya bağlamak kanıt falan değil aklın o yöne çalışmasıdır. karanlıkta gördüğün hernagi bi gölgeyi adam zannetmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konu dünyadışı yaşam olunca insanlar ne kadar meraklı seviyeyi düşürüp alaya vurmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 konu dünya dışı yaşam değil ki.. konu dünyayı ziyaret eden gelişmiş canlıların varlığının kanıtladığı iddiası. bu iddia da kanıt gibi kabul edilsin isteniyor. yoksa dünya dışında canlı varlığı çok büyük olasılıkla makul gelecektir herkese. ama her biri gelişmiş, süper zeki canlılardan çok bakteri benzeri, tek hücreli olması daha mümkün tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bazılarının öyle olması daha mümkün, dünya genç bir gezegen bizden bir milyar yıl önde bir gezegende evrim konusunda ve teknoloji konusunda bizden bir milyon yıl önde bir ırk varsa onların gelip ziyaret edecek teknolojiye sahip olması da son derece mümkün. Hard evidence var demiyor kimse, böyle marshmallow kıvamında evidence var tam hard olamaz asla ama işte soft evidence da değil, var bişeyler dedirtiyor adama. Ki evidence kabul ettiğimiz, açıklanamayan görüntüleri, nesneleri ve insanların anlattığı hikayeleri de birleştirip incelediğimizde biraz açık fikirlilikle kabul ediyoruz bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 DE HAYDİ YA ARTIK PES 1031 MESAJ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 said: Hard evidence var demiyor kimse bu başlıkta "adamın gol diyor!" demekten sıkıldım lan kazımım.. LathspeLL said: Ayrica artik direk bir kontak olmasi gerekiyor. Suana kadar olan olaylardan hard evidence'i olanlar var, bisey degisti mi? Hayir. Doktorlar vucuttan cok enteresan nesneler cikardi, nesneler inceletildi ve son derece rare olan materyaller ile uretildigi kanitlandi, bu nesnelerin vucuttaki reaksiyonlarida anormal idi. Bu hard evidence idi hicbirsey olmadi. Bazi contactee'lerin elinde artifact'ler var, iddia ediyorlar falan, inceletiliyor advance teknoloji urunu oldugu ortaya cikiyor, cevabi yok. Buda hard evidence'tir ama bisey degismiyor. Cok zor bir konu bu. Insanlari inandirmak zor. O yuzden bu topic'i actik. Aradan eleyip gercekligine inandigimiz olaylari paylasiyoruz. Benim bahsettigim olaylara inancim %100. Ve inanmak icinde yeterli. Ama siz kafa yormuyorsunuz ama parmak yoruyorsunuz burda. daha önceki sf.lerde de "kesin kanıt"lar var. çelişmeden ses edin zahir. -önceden de dediğim gibi- tutarsızlıklar dışında dahil olmak istemem konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Onlar tanımlayamayan oluşlarına hard evidence oluyorlar. Dünyadışı zeki canlıların dünyamızı ziyaret ettiğine de kanıt olabilirler, manyak bilimadamlarının insanları kaçırıp bilinmeyen materyaller kullanarak deney yaptıklarına da. Ama bulunan materyaller vs. bilinen hiçbir materyale veya objeye benzemediğinde bu o materyallerin "tanımlanamayan" oluşuna hard evidence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yani: bilmediğimiz, açıklayamadığımız herşey dünyadışı varlıklar için bir kanıttır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hayır o mesajdan onu mu anladın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yok yanlış anlamışsın sen. O insanlar tarafından yapılmadığının kanıtıdır. Yada bilinen hiç bir devlet kuruluşunun yada özel kuruluşun yapmadığı, bilinen hiçbir projeye dahil olmayan materyaller ve yüksek teknoloji ürünü objelerin olduğunun kanıtıdır. Buradan yola çıkarak biz yapmadıysak kim yaptı diyerek dünya dışı zeki yaşam formları yaptı diye yorumlanabilir. Ama aynı zamanda "Rusların gizli araştırmaları bunlar" diye de yorumlanabilir. O orda "basit bi çipi uzaylı hedesi diye yutturmaya çalışıyorlar" diyenlere bir facepalm oluyor sadece. İnsan yapımı olmadığının ve basit bir çip olmadığının hard evidence'ı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hard evidence düşsün kafanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar