paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ne yani uzaylılar yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Sovereign said: ahaha i was wrong. bunu mu duymak istiosunuz? 20 tane ayni quote'la kirletmeyelim etrafi. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 paspatur said: ne yani uzaylılar yok mu :( yahu varlar da sana bana yok işte. hep abd ye geliyorlar. o değil de inanıyorum ben olduklarına. şu mantıkta; bu evrende bilmem kaç milyor gezegen varken 1 tanesinde bile mi dünya gibi veya yaşamı bir şekilde oluşturacak ortam oluşmamıştır? ha belki çok gelişmiş buraya gelebilen uzaylılar yoktur da "uzaylı" vardır abi yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Dworgian said: paspatur said: ne yani uzaylılar yok mu :( yahu varlar da sana bana yok işte. hep abd ye geliyorlar. o değil de inanıyorum ben olduklarına. şu mantıkta; bu evrende bilmem kaç milyor gezegen varken 1 tanesinde bile mi dünya gibi veya yaşamı bir şekilde oluşturacak ortam oluşmamıştır? ha belki çok gelişmiş buraya gelebilen uzaylılar yoktur da "uzaylı" vardır abi yuh artık dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ya aslında ben de önceden "ağbi olsalar nolur ki ışık hızında gelse bile kaç yılda gelecek bık bık" yapıyordum. sonra şu haberi okuduktan sonra ne kadar cahil olduğumu anladım. ilk başta yazdığım kafa işte bir adada yaşayıp, deniz aşırı seyahat edebilen gemi yapılmadan denizi nah geçeriz fln kafası. daha durun abi buharlı motoru daha 300 yıl önce yapabildik, milyon yıllık medeniyeti kendi zavallı seviyemizden değerlendiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ben geldiklerine inanıyorum, benim görüşlerimde değişen olmadı. Gerisine katılmıyordum ama hatırlarsanız. Yani uzayda savaşlar, crop circle'lar, mars'ta evler falan bana anlamsız geliyordu, hala geliyor. Ama gelip gittiklerine, bazı kişilerin bunu bildiğine hatta bağlantı içinde olabileceklerine inanıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 warp drive olayı iyimiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Olabilir abi mümkün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ufolar en çok ABD görülüyor falan deniliyor. Son 10 yılda en fazla ufo rapor edilen yerler; kuzey avrupa, baltık ülkeleri. En iyi örnekler; 2 sene önceki iskandinavya'daki anormali ve norveç/Hessdalen bölgesindeki her sene 100'ün üzerindeki ufo olayları. http://www.youtube.com/watch?v=Btptc0wyeQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konu çok şişmiş. Kapatıyorum yenisini açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar