huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 2 haftadır böyle adı sahip olan bir herifle mücadele ediyorum. herif yavaşağın teki olmakla birlikte, bir de adı sahip. yaş aralığı benle aynı, abi diyemiyorum, kardeş diyemiyorum. yavşak karakterini de göz önüne alınca herife "sahip selam, sahip naber, sahip ne oldu o iş" dedikçe gerildim. en sonunda sahip ne lan, saim diyim dedim. saim naber la falan diyorum, adam 1*2 gık mık etti adım sahip diye, yürüüü dedim. sahip diye isim olmaz. tamamen yavşaklıkç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mahmut de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 onun elinde olan bişi değl yadırgama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 mesela kız adını haykırırken adam kendi fantazilerinde kaybolabilir. SUS KÖLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi çok başarılı bi isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ebeveynlerinin espiri anlayışını takdir ettim ben de çocuğum ismini Padişahım koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oha. harbi kazanmış isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 selam, bana sahip diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sabit var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 rahim var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sokagin karsisindan "RAHIM ABI, AGIZDA GENISLEME VAR MI?" diye bagirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Voys said: abi çok başarılı bi isim. +3541681 düşünsene lan sınıfta havanı filan yada askerde :D sdflskdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 eisenheim said: Voys said: abi çok başarılı bi isim. +3541681 düşünsene lan sınıfta havanı filan yada askerde :D sdflskdjf Komutan patlatır acımaz ama :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 isim yönetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ardeth said: ebeveynlerinin espiri anlayışını takdir ettim dedemin mezarınına gelmeden hemen önce, "ekşi portakal" diye birisi yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sahip Som diye bir dayı vardı, o geldi aklıma. Futbolla ilgim alakam olmamasına rağmen ÖSS senemde hiç aksatmadan her pazar Telegol izlemiştim, orda telefondan katılıp birine atarlandıydı, para mı takmıştı ne yapmıştı. O geldi aklıma. Soyadı Som'sa aman diyeyim iş yapma yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sen de mi duydun en sonunda burda olduğunu? hehe yok ya, biliyorum sahip som'u galatasarayı çarpma hikayelerinden önce. dolandırıcıdan daha çok, iş bilmez birisidir. benle aynı yaş aralığı diyorum lan ohaa o kadar yaşlı değilim henüz. asıl bu başıma bela olan sahip tam dayaklık. aramız hiç iyi değil zaten, otel masrafı karşılamaktan imanım gevredi. en son eve çıktı bugün. yavşak saim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bizim ev sahibi vardi sabit amca sabit ahahahah uncle stable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yalnız harbi isim yönetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bizim sınıfta da Paşa diye bir arkadaş var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar