Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 şiir yazdım, şarkı yazdım geldin üstüne boya yaptın ben sana daha ne yapayım oğlum karalama defteri ****************** roman yazdım, kitap yazdım üstüne hep bir çizgi attın az döveydim adam olaydın oğlum karalama defteri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cin oldun adam çarptın cellat oldun kelle uçurdun morötesi ışınlarıda yuttun oğlum karalama defteri ///////////// işgaldeki hali sakın unutma atatürke dil uzatma sebesiz sen babandan yine çıkardın ama oğlum karalama defteri ( . ) ( . ) ( . ) ( . ) ( . ) ( . ) çok severim iskenderi tek geçerim künefeyi üfle bakayım şu ahizeyi oğlum karalama defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 inanılmaz olmuş. özellikle ///////////// kısmına bayıldım. çalışmalarının devamını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 çok edebi.. sevdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Üstadım yine söylenecek söz bırakmamışsın..........,,,,,;.;..: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Çok başarılı, çok beğendim. Yüreğine, hislerine, künefene, uyağına, redifine, yıldızlarına, zigzaklarına sağlık. Hep görmek istediğimiz türden yazılar bunlar. Orçuncuğum, bence aklının bir köşesinde hayattan tüm zevkleri aldıktan sonra bir kitap çıkartmak olmalı. Tebrik ediyorum, devamını bekliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 söyleyecek bir şey bulamıyorum gerçekten insan değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ne demek olmamış lan haysiyetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 it horozu. ben bu ülkenin en büyük şairiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ayın şiiri seçip yapışkan mı yapsak bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 said: cin oldun adam çarptın cellat oldun kelle uçurdun morötesi ışınlarıda yuttun oğlum karalama defteri şu kısım anılardan fırlamış bir hazin melodiyi anımsattı bana. yüreYimde bunları hissetmemi sağladığın için teşekkürler.......... şu an yüzümde saçma bir tebessüm oluştu. lütfen yazmaya devam........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 tarvu askiyla yazilmis oldugu her yerinden anlasiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 MÜ KEM MEL -independence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Cons said: çok severim iskenderi tek geçerim künefeyi üfle bakayım şu ahizeyi oğlum karalama defteri şayir burda çok hisli yazmış.. duygulandım bir an açlık hissi de var biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bence aşk çok doğal bir biçimde anlatılmış bu şiyirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 şair çok hisli. gerçekten bravo! bravo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 homosapienslerin aşkına eşkiya bi durum oluşmuş cons çok tebrik edip alnından öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Güzel olmuş. Biraz daha anatomi çalışırsan daha iyi olabilir. Işığın bol olsun. Czzzt. Erör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 gözümüzden kaçmasın arkadaşlar şiirin sonunda meme var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 haha iyi olmuş bölüme hareketlilik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kesinlikle devam ettirmelisin, gelecek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 off anılara döndürdü bi an.. pardon çift mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Offf Offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 begendim. siir gibi yogun duygular icermesi beklenen bir seyi mizahla harmanlamak yetenek ister. belki de Cons a olan tepki bu yuzden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar