Snefru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ne demişler kötüler kendilerine katlanıldıkça daha bir azarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yeni tv kanallarının şirketlerin kurulmasına vesile olur işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ne kadar kötü niyetlisiniz ama adamlar yardım yapacak.(:P) Bunun mahkemesi 10 sene sonra görülür heralde. Minareyi çalan kılıflarını çoktan hazırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hala bunlara inanlar var demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bayağı bir düşmüş ama geçen kurban bayramında bunların aldığı yardım. Verenler de herhalde bu işten bir çıkarı olan tarikatçiler ile iki üç saftır. Filistin'den yararlanıp imaj çalışması yapmak istiyorlar herhalde. İnşallah unutulmayacak yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 günahlarını almayın.onlar gerçekten yardım peşindeler.ne yani yardım paralarını cebe mi atıcaklar.fesatsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 toplasınlar tabii parayı bunlara veren aptallar yiyeceğine, toplayanlar yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 röh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Theghosthand said: Ne kadar kötü niyetlisiniz ama adamlar yardım yapacak.(:P) Bunun mahkemesi 10 sene sonra görülür heralde. Minareyi çalan kılıflarını çoktan hazırladı. onlar coktan okutmuslardir bile o minareyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 türkiyede toplumsal hafıza 35 gün arkadaşlar. bizim gibi gündemi 2 günde bir değişen bir toplumda özellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yahu hemen kötülemeyin :P onlar yapılan yardımlarla gemicik alacaklar.. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bir tarafına soksun o gemiyi.bizim milletimiz kadar safını hiç görmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bizim millet kadar safı ırak, iran, afganistan, pakistan, filistin ve bilimum arap ülkelerinde yaşıyor. bilin bakalım ortak yönümüz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben bizde adalet sisteminin iyi işlediğine fazla inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dasaaa said: ben bizde adalet sisteminin iyi işlediğine fazla inanmıyorum bizde ne iyi işliyor ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar