Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine Soru....(acil yardım)

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

ya bende sıkıldım artık soru sormaktan ama su kredi kartı hakkında bir sorum var yeni bir kart cıkarttırıyorum ama 15 gun icinde gelecek o zamana kadar 1 ay suresi geciyor bende ilk girerken kredi kart noyu sıkmıstım simdi eger soe bu parayı cekemezse account'u kapatacak bende kartı alınca yeni ayarları yapınca hemen account acılırmı yada taa bi dahaki ayımı bekliyecegim.Simdi bide bole bir yol dusundum benim arkda oynuo onda kredi kartı var oma o kendi kredi kartı ile girdi bende onun kartını kullansam oraya onun kart numarasını yazsam olurmu kabul edilirmi?Eger oyle oluyorsa simdilik ondan yararlaniyim :) yardımcı olursanız sevinirim.Ha bide orda billing adress 1 ve 2 var oraya ne yazcaz region olan yerede ankaramı yazcaz ?

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 12 Mayıs 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.Aynı kredi kartını iki kez kabul etmez bazı sitelerden biliyorum.Biraz daha sabret kredi kartın gelsin oyna bence.Yeni gelen bir sürü oyun var onları oyna .Çünkü ben swgye başladığımdan beri başka oyun oynamadım şuana kadar.Anla yani[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman

[Bu mesaj Obi-Wan tarafından 12 Mayıs 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasinin accountunu kabul eder. ben 2.char i actim ayni kredi kartiyla. onun disinda git simdi garanti sanal kart al parasini yatir edit subscription dan gir ve sanal kart bilgilerini gir sanal kart ta kabul olmasi lazim hem kafan rahat olur kredi kart nosu calinma derdin olmaz ne koyduysan o cekilir.
Sosyal ağlarda paylaş

O nerden çıktı? benim ark 3 ay girmedi accountu hala duruyor, bukadar çok oyuncu ayrılırken öle bişi yapıcaklarını sanmıyorum.
Ayrıca ben her ay tekrardan kredi kartı nosunu felan yazıp accountu açtırıyorum =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...