Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grelynx said:

bu sıralar radyolarda çok çalıyor böyle eğlencelı hızlı bir şarkı çekçereçekçekçekreçerekçek filan birşeyler diyor o şarkıyı bilen var mı :))
buldum :D http://www.youtube.com/watch?v=nPcm23idRpI sagolun
Mesaj tarihi:
bir şarkı vardı, zenci bir kadın söylüyor. Elektronik tarzdaydı, klibinde saçları örülüydü iki yandan, dans ediyordu. şarkıyı bağırarak söylüyor gibiydi. Tüm klip duvarın önünde onun dans etmesinden oluşuyor. Klipte o zenci kadın ve bir erkekten başka kimse yok. Hatırlayanınız var mı ?
Mesaj tarihi:
Derdge'in Türkiye'ye konsere geldiği zaman Rock FM'in bir spotu vardı. Spotta çalan Dredge şarkısını bilen var mı acaba?

Biri Ode to the Sun'mış, şimdi hatırladım dinlerken. Benim dediğim başka bir parça.

Adamların ismini de yanlış yazıyormuşum meğer. Neyse sdf.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Michael Bolton - Can I Touch You...There şarkısında nakarat bölümünde mi ne "daari daari da, daari daari da" gibi bir kısım var.
90'larda bir kadının söylediği (girl band da olabilir) bir şarkıyı andırdı ama çıkartamadım. aynı sample'ı kullanan bir şarkı olabilir belki.
hangi şarkı olabileceğini bilen varsa yazsın efendim.

bahsettiğim melodi şu bu arada:

http://youtu.be/wPXkxraMzz0?t=4s
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2005-2006 gibi hit olmuş bi hint şarkısı vardı. sözleri de şöyle bişeylerdi

akkin ali puli yamadi, saçi pulinama ikidedeee

bol auto-tune vardı şarkıda. panjabi mc - jogiye çok benziyordu. bi bulun be
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
faster pussycat kill kill filminden görüntülerle oluşmuş bir klipli şarkı vardı. 2 saattir arıyorum bulamadım, var mı yardımcı olucak

filmin soundtracklerinden değildi. şarkıyla ilgili bir söz fln aklımda olsa hemen bulucam da. kadın vokalliydi hatırladığım kadarıyla

elektronik zımbırtılı
Mesaj tarihi:

5.20 de çalmaya başlayan şeyi artık marşmı desem ne desem bilemedim :) ama hoşuma gitti bi türlü bulamadım yardım ederseniz çok mutlu olurum :)
Not: hitlerden dolayı özür dilerim sadece müziğin hayranıyım :D

• Yeni Oluştur...