paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 synthesizer said: şöyle klipli bi şarkı vardı neydi o? zencili mencili böle küba falan tarzı biyerlerde sanki, deniz kenarı. adam sabah kalkıyo yolda giderken boka basıyo, ayakkabıyı nehir veya deniz kenarından sallandırıp yıkayayım dekren suya dusuruyo gidiyo falan. sarkı da sozler hayal meyal aklımda, böle inceden raggae falan tarzı " no dont matter, its gonna be better " falan tarzı böle hani pozitif ol tarzı bi şarkıydı. bulana kızımı vericem Kızı alim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Aket-Atum said: digitürk'ün bu aralar bir reklamı var "784 bilmemne , 11324 şu, 564 bu" falan bir sürü şey diyor. arkada çalan bir müzik var, yann tiersen gibime geldi ama emin olamadım. bilen var mıdır? up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 @Aket-atum http://www.youtube.com/watch?v=O8ACZ6IyyqM&feature=player_embedded this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ağır Roman filminde okan bayülgenin tamirhanede araba tamir ederken söylediği şarkı nedir bileniniz var mı? mommy, mommy good ya da money, money good gibi bişey söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya el mariachi nin değişik bi versiyonunu arıyorum.şarkının tam ismini bilmiyorum.arkadaş guiza gol attıktan sonra çalıyor demişti var mıdır bileniniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 cihant said: ya el mariachi nin değişik bi versiyonunu arıyorum.şarkının tam ismini bilmiyorum.arkadaş guiza gol attıktan sonra çalıyor demişti var mıdır bileniniz??? çalmadı demekki pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 DeadSkinMask said: Ağır Roman filminde okan bayülgenin tamirhanede araba tamir ederken söylediği şarkı nedir bileniniz var mı? mommy, mommy good ya da money, money good gibi bişey söylüyordu. Pop Tops - Mamy Blue http://www.youtube.com/watch?v=702pY0PRhuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 çok sağol vanille :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ne demek, rica ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bi şarkı vardı i know you want me - pitbull un beati üzerine gibi meksikali abilerin sesi tarzında koro gibi bayya bayya diyip duruyorlardı yazın baya calmıştı bi bulamadım gitti varmı bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 dream tv de popcorn diye bi program var. o programın başlangıcında bi civciv koşarak kaçıyo. orda çalan şarkıyı arıyorum. var mıdır bileniniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 eyvallah vanilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bu leyla ela gözlü bir çöl ahusu şarkısını söyleyen bi genç adam vardı. klip çekmişti kralda dönerdi. eski oyuncuydu. hatta tgrt'nin bu gurbetçi temalı bi dizisinde ahmet diye bi roldeydi. adamı haftalardır bulamadım. bi hatırlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mesut çakarlı oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
propiyonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cocacolanın eski bi reklam müziği vardı adını bi türlü hatırlayamıyorum o neydi ya kaç gündür arıyorum türkçeydi bi 2 kelimesini hatrlasam hepsi gelecekte bi türlü aklıma gelmiyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hayatin tadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vessaire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dün 101.0 da dinledim..çok sarhoştum..ama ben böyle süper slow şarkı dinlemedim..şarkının başı little time ile başlıyor sonra bir kelimeyle little time'ı tekrar vurguluyordu.:(:(a little time adında 20 şarkı dinledim adı time la ilgili değil ama şarkıda vurgulanan hep little time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 şarkının sözlerini yazıyorum "hamburgeri ısırırken çarpınca bardağa bardak devrildi masaya" evet böle bi şarkı var, bilen var mı? kim söylemiş bu salak şarkıyı? 15sene öncesinin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kesin grup vitamindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Sparkcaster said: ya bob dylan ın bi şarkısı vardı 2000lerin başı yada 90ların sonu klibi saklambaç oyunuydu (hangi 3 aday var 1 kadın için özelliklerini sayıyorlar arada duvar gibi bişey var sora o duvar kalkıyo 1 erkek kalınca vs) bi buldurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ohas o şarkıyı yazdan beri arıyosun sanırım bende kastım,inandım aramanın gucune ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cemss said: @Aket-atum http://www.youtube.com/watch?v=O8ACZ6IyyqM&feature=player_embedded this? evet bu, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya böyle darbukalı meyhane müziği gibi bi tarzdaydı şarkı. hatta söyleyen galiba bursa taraflarından bi abimizdi.unut munut diyordu neydi o şarkı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dındırınıııın dırıııınnn mario'dan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar