Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
synthesizer said:

şöyle klipli bi şarkı vardı neydi o?

zencili mencili böle küba falan tarzı biyerlerde sanki, deniz kenarı.
adam sabah kalkıyo yolda giderken boka basıyo, ayakkabıyı nehir veya deniz kenarından sallandırıp yıkayayım dekren suya dusuruyo gidiyo falan.
sarkı da sozler hayal meyal aklımda, böle inceden raggae falan tarzı " no dont matter, its gonna be better " falan tarzı böle hani pozitif ol tarzı bi şarkıydı.
bulana kızımı vericem

Kızı alim :)
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

digitürk'ün bu aralar bir reklamı var "784 bilmemne , 11324 şu, 564 bu" falan bir sürü şey diyor.

arkada çalan bir müzik var, yann tiersen gibime geldi ama emin olamadım. bilen var mıdır?

up
Mesaj tarihi:
ya el mariachi nin değişik bi versiyonunu arıyorum.şarkının tam ismini bilmiyorum.arkadaş guiza gol attıktan sonra çalıyor demişti var mıdır bileniniz???
Mesaj tarihi:
cihant said:

ya el mariachi nin değişik bi versiyonunu arıyorum.şarkının tam ismini bilmiyorum.arkadaş guiza gol attıktan sonra çalıyor demişti var mıdır bileniniz???

çalmadı demekki pek
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

Ağır Roman filminde okan bayülgenin tamirhanede araba tamir ederken söylediği şarkı nedir bileniniz var mı?

mommy, mommy good ya da money, money good gibi bişey söylüyordu.

Pop Tops - Mamy Blue
http://www.youtube.com/watch?v=702pY0PRhuI
Mesaj tarihi:
bi şarkı vardı i know you want me - pitbull un beati üzerine gibi meksikali abilerin sesi tarzında koro gibi bayya bayya diyip duruyorlardı yazın baya calmıştı bi bulamadım gitti varmı bilgisi olan
Mesaj tarihi:
bu leyla ela gözlü bir çöl ahusu şarkısını söyleyen bi genç adam vardı.

klip çekmişti kralda dönerdi. eski oyuncuydu. hatta tgrt'nin bu gurbetçi temalı bi dizisinde ahmet diye bi roldeydi.

adamı haftalardır bulamadım. bi hatırlayan var mı
Mesaj tarihi:
cocacolanın eski bi reklam müziği vardı adını bi türlü hatırlayamıyorum o neydi ya kaç gündür arıyorum türkçeydi bi 2 kelimesini hatrlasam hepsi gelecekte bi türlü aklıma gelmiyor:(
Mesaj tarihi:
dün 101.0 da dinledim..çok sarhoştum..ama ben böyle süper slow şarkı dinlemedim..şarkının başı little time ile başlıyor sonra bir kelimeyle little time'ı tekrar vurguluyordu.:(:(a little time adında 20 şarkı dinledim adı time la ilgili değil ama şarkıda vurgulanan hep little time
Mesaj tarihi:
şarkının sözlerini yazıyorum

"hamburgeri ısırırken
çarpınca bardağa
bardak devrildi
masaya"

evet böle bi şarkı var, bilen var mı? kim söylemiş bu salak şarkıyı?

15sene öncesinin herhalde
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ya bob dylan ın bi şarkısı vardı 2000lerin başı yada 90ların sonu
klibi saklambaç oyunuydu (hangi 3 aday var 1 kadın için özelliklerini sayıyorlar arada duvar gibi bişey var sora o duvar kalkıyo 1 erkek kalınca vs)
bi buldurun
  • Yeni Oluştur...