Genor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Scripting isinden iyi anlayan,17-18 yas yada daha ustunde bulunan degisik fikir,dusunce,yaratıcılık sahibi olan profosyonel devoloperlar aranıyor.Bu ozellikteki devoloper arkadaslar ozel mesaj atarlarsa gerekeni yapıcam.En kısa zamanda mesajlarınızı bekliyorum.. Saygılarımla[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Umarim bulursunuz aradiginiz devoloperi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Devoloper..hımm çok güzel :) Bu devoloper ne iş yapar ? :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 scp yazar bug fixler ortalığı siler süpürür bozuk aletleri tamir eder vs. vs...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Developer Aramak dünyanin enzor işidir sürekli cok büyük riskler altında kalırsın kendin ören kendin düşün der geçerim , bende cok denedm ama olmuyor tanımadıgın developerle.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet tanımadığın birine serverını teslim etmek gerçekten ilk olarak diyosunda evet adam çalışıyor felan ama sonuçta adam bi yabancı ha nasıl olur mahallenden okulundan olmadı daha önceden görüştüğün realde konuştuğun birini alırsın ama sanal alemden şak die birini developer yapmak bencede yanlış[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Lucas ii bilir bu dediklerini..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Lucas developerle sohbet edersen anlarsın niyetini zaten.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ayrılırkern bı shardın db sını alan ark.ıyla gırıp char silen bırıne dıyorsun alp bunları...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Aradığınız kişiyi bulmanız dileği ile.Bu arada dikkatimi çekti arkadaş sanırım "developer"ı "devoloper"olarak yanlış yazmış bunu düzeltmek yerine neden alay konusu yapıyorsunuz ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 EVet gecende server'a Surver denen arkadasa ayni sey yapildi.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Brook, 12 Mayıs 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Devoloper..hımm çok güzel :) Bu devoloper ne iş yapar ? :) uolooper işi görüyor sanırım ama bu deve versiyonu yani deve gibi ağır bkz develooper[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
taz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: PawligeR, 12 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Aradığınız kişiyi bulmanız dileği ile.Bu arada dikkatimi çekti arkadaş sanırım "developer"ı "devoloper"olarak yanlış yazmış bunu düzeltmek yerine neden alay konusu yapıyorsunuz ? bilmiyosa kullanmasın kelimeyi. bu kadar basit.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bilip bilmeme meselesi degil.belkide yanlış yazdı.diyelimki bilmiyor oğrenteseniz ne olcak.sen annenin karnindami öğrendin.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 İşallah Aradığınızı Bulursunuz Genor .. Güvenilir Bir Developer ..[signature][hline]Yılların Geçişine Tanıklık Ettim ZamaN Perisiyle ... Sessizce Kış Geldi Bir Sabah Ansızın Soğuk ve Yağmurla ... Kimse Bilemedi Yaz Perisinin Neden Birdenbire Çekip Gittiğini Benden Başka .. Kimse İnanmadı Bana Ta Ki O, Yağmurla Bana Gelene Dek … Exile
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 konu gene rayından çıktı aradığın developerı bulursun inşallah.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Lucas1, 12 Mayıs 2004 22:42 tarihinde demiş ki: konu gene rayından çıktı eee ne yapalım lucas kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olurmuş[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: PawligeR, 12 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki: bilip bilmeme meselesi degil.belkide yanlış yazdı.diyelimki bilmiyor oğrenteseniz ne olcak.sen annenin karnindami öğrendin. Hadi bi kere eli kaydı diyelim heryerdemi eli kayıyor bu şahısın :) Ayrıca Taz'ın söylediği doğru bilmiyosa yazmasın. Öğrensin araştırsın.. Sonra herkes server açıyor diyolar...[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Pyro o konuda tamamen haklısın anam :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Genor pm atsana forum açcağına burda kapı gibi Ra abin varken aaa[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Kime ariorsun Genor ? Bizim Developer'a değil Alt Seviyedeki Arkadaşlara İhtiyacımız var.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. [Bu mesaj xheana tarafından 13 Mayıs 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 xhe belkide adam 0 dan shard acma işine girişiyordur ne de olsa bugunlerde herkes öle bişi yapıyor :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Lostland da görevli ne shardi :) Yoksa genor kendine shardmi açıcan söle bakiim :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Öne çıkan mesajlar