Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devoloper Aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Scripting isinden iyi anlayan,17-18 yas yada daha ustunde bulunan degisik fikir,dusunce,yaratıcılık sahibi olan profosyonel devoloperlar aranıyor.Bu ozellikteki devoloper arkadaslar ozel mesaj atarlarsa gerekeni yapıcam.En kısa zamanda mesajlarınızı bekliyorum..
Saygılarımla[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Mesaj tarihi:
Devoloper..hımm çok güzel :)
Bu devoloper ne iş yapar ? :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
Developer Aramak dünyanin enzor işidir sürekli cok büyük riskler altında kalırsın kendin ören kendin düşün der geçerim , bende cok denedm ama olmuyor tanımadıgın developerle.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Unlive Bir AP Üyesidir..
ps: ANTI PH
Mesaj tarihi:
evet tanımadığın birine serverını teslim etmek gerçekten ilk olarak diyosunda evet adam çalışıyor felan ama sonuçta adam bi yabancı ha nasıl olur mahallenden okulundan olmadı daha önceden görüştüğün realde konuştuğun birini alırsın ama sanal alemden şak die birini developer yapmak bencede yanlış[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Mesaj tarihi:
Lucas developerle sohbet edersen anlarsın niyetini zaten.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Unlive Bir AP Üyesidir..
ps: ANTI PH
Mesaj tarihi:
said:
PawligeR, 12 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
Aradığınız kişiyi bulmanız dileği ile.Bu arada dikkatimi çekti arkadaş sanırım "developer"ı "devoloper"olarak yanlış yazmış bunu düzeltmek yerine neden alay konusu yapıyorsunuz ?

bilmiyosa kullanmasın kelimeyi. bu kadar basit.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
İşallah Aradığınızı Bulursunuz Genor ..
Güvenilir Bir Developer ..[signature][hline]Yılların Geçişine Tanıklık Ettim ZamaN Perisiyle ...
Sessizce Kış Geldi Bir Sabah Ansızın Soğuk ve Yağmurla ...
Kimse Bilemedi Yaz Perisinin Neden Birdenbire Çekip Gittiğini Benden Başka ..
Kimse İnanmadı Bana Ta Ki O, Yağmurla Bana Gelene Dek …

Exile
Mesaj tarihi:
said:
PawligeR, 12 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
bilip bilmeme meselesi degil.belkide yanlış yazdı.diyelimki bilmiyor oğrenteseniz ne olcak.sen annenin karnindami öğrendin.

Hadi bi kere eli kaydı diyelim heryerdemi eli kayıyor bu şahısın :)
Ayrıca Taz'ın söylediği doğru bilmiyosa yazmasın.
Öğrensin araştırsın..
Sonra herkes server açıyor diyolar...[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

• Yeni Oluştur...