MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 F10 kasa koduyla piyasaya çıkacak olan yeni 5 serisinin kamuflajlı test araçları uzun bir süredir ortalıkta dolaşıyor. Bu test araçlarından yola çıkarak yapılan ve en çıkması mümkün olacak tasarım olarakta bu foto gösterilmiş: Kişisel Düşüncem: Umarım böyle birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam, Kim kızdırdı bunu! Tampondaki geniiiiş hava girişi beni soğuttu ama sonuçta tampon dediğin nedir ki, anında değiştirilebilir :) Çok sert çizgili be... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 MrMarvelous said: Umarım böyle birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 tampon hariç ön taraf güzel ben bmw nin bakışlarına hastayım.arabaya karakter veriolar resmen.böyle sert bakışlı hatlar güzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o surat ifadesine daha güzel bi ağız şekli verilemezdi herhalde :) dikiz aynasından bakarken "nihaha" diye gülerek ve gürleyerek gelen bir araba görüceksiniz.. m5 ne olur kimbilir! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bmw nin 1 serisi hariç problemi arka farlar genelde.. Önü fena gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben şu kaputtaki bombelere alışamadım ya. jiplerinde güçlü sert görünmesini sağlıyor iyi de 3 serisinde 6 serisinde falan abes duruyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sert olsun sert araba dedıgın sert olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar