ripe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Hiç bir yerde bu tarz problem yaşamıyorum ama ne zaman 25 de boss kesmeye çalışsak DC oluyorum. Pre TBC de böyle bir prb yoktu ama 2 haftadır böyle. Oyuna geri döndüğümde bütün addonlarım kapalı ve herkes çıplak görünüyor. Bossu kestikten sonra bir anda herşey düzeliyor. Başlarda Hdd okuma hızı falan dedim (çok fazla okuma sesi geliyor o anda) Yeni hdd aldım sadece wow u kopyaladım içine yine aynısı oldu. sistemim Amd Athlon 64 X2 Dual 4200+ 2 Gb ram GeForce 8800 GTS 320 mb 1024 Kb lık bağlantım var. Nedir problemim, ne yapabilirim bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Donanımsal bi arıza olsa raide girince deil herhangi bi zamanda boyle bişi yaşaman gerekiyo. Muhtemelen add-on olabilir sorunun.tüm addonları sil oyle girmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Blue post var bununla ilgili. Naxxramas, Dalaran ve diğer 25man raidlerde çok fazla yorulma oluyor. Kısacası bu patch kökenli bi problem. Endişelenmeni gerektirecek bi durum yok. Bi sonraki patchde düzeltme yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 haa evet dün Dalaran'da durduk yerede olmuştu. Hmm umarım düzeltirler çünkü spotumu kaptıracam bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Dün 25 naxx yapıyorduk ilk 3 boss da 3-5 sn kadar gecikmeli savaştık. Normal moblarda bile takılıyırodun. MS 150-200 caivrı olmasına rağmen. Sonraları düzeldi. Sanıyorum sizde de aynısı olmuştur. "Frostmane" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 maxrep said: Dün 25 naxx yapıyorduk ilk 3 boss da 3-5 sn kadar gecikmeli savaştık. Normal moblarda bile takılıyırodun. MS 150-200 caivrı olmasına rağmen. Sonraları düzeldi. Sanıyorum sizde de aynısı olmuştur. "Frostmane" questhelper, recount gibi data toplayan gonderen addonlarını kapat, ozellikle recount bazı accauntlarda dırek kopartıyor naxx da, questhelper da dalaranda dc yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi Wintergrasp bi açılıyor bütün naxx lagdan tırtlıyo nasıl iş anlamadım... server stormscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bide çarşambaları herkes naxx rush yapıo biz naxx da combatta spike yioduk gittik os yaptık sıfır spike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bir önceki hafta aynı boss aynı addonlar açık denememde 5defa dc yiyip spotumu vermiştim. Hiçbir değişiklik yapmadan bu haftaki denemede hiçbir sıkıntı yaşamadım. Düşme şekli pat diye oluyor yani, normal güzel başlıyorsun fighta devam ediyorsun.. çat diye dc ekranı geliyor, bağlantı ya da addon kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 nax 25 thadius'ta felan 15 saniye delay ile oynuyorum. Sezgilerim ile hareket edip / dps yapıyorum. Frapslicem bir gün koşarken frostfirebolt cast ediyor felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yeager said: Düşme şekli pat diye oluyor yani, normal güzel başlıyorsun fighta devam ediyorsun.. çat diye dc ekranı geliyor, bağlantı ya da addon kaynaklı olduğunu sanmıyorum. kesinlikle normalde latency hep yeşil bir anda sarı>kırmızı olup düşüyorum. Addonlarım kapalı olduğundan kör kör Holy nova spamliyorum o spamlar arasında DC oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bana hep hyjal'da oluyodu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Darkthrone said: nax 25 thadius'ta felan 15 saniye delay ile oynuyorum. Sezgilerim ile hareket edip / dps yapıyorum. Frapslicem bir gün koşarken frostfirebolt cast ediyor felan :P mage sin ve o fightta kosuyosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Boss'unetrafında dönmen gerekiyor, chargeları doğru ayarlayabilmek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Çarşamba gecesi, dün bana da oldu bu problem. Grobulus ve Thaddius fightlarının ortasında DC oldum ki genel bi lag sorunum da yoktu raid esnasında. oyuna bir türlü dönemiyorsun fight sırasında. sanırım kasış bir fight sırasında, WG ile çakışınca spikelardan oluyor. Hele bir de resetten sonraki ilk akşam oldugundan herkes Naxx'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 deadwoll said: Boss'unetrafında dönmen gerekiyor, chargeları doğru ayarlayabilmek için :P oda güzel blink diye bi spell var chargeları ayarlaman için.aynıysa basma deişirse bas bak daha kolay :) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 2 yıl öncesinin en kötü bilgisayarlarından birisi var,ne naxx da ne dalaranda dc olmuslugum yoktur,latency zaten 100-150 arası max,detail ler de custom. Var bu işte bi iş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bazen instance serverleri laglanıyor 50-100 ping bile olsa 3-5 sny denlay ile oynuyorsun düzelticez dediler ama bakalım naxx ve malygos hc şu aralar laglanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Licei said: deadwoll said: Boss'unetrafında dönmen gerekiyor, chargeları doğru ayarlayabilmek için :P oda güzel blink diye bi spell var chargeları ayarlaman için.aynıysa basma deişirse bas bak daha kolay :) neyse Basıp laga giriceksin süper olcak asdfasfsa Mage oynamıyorum tabii, ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Ama mage olsam bile koşardım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Licei said: Darkthrone said: nax 25 thadius'ta felan 15 saniye delay ile oynuyorum. Sezgilerim ile hareket edip / dps yapıyorum. Frapslicem bir gün koşarken frostfirebolt cast ediyor felan :P mage sin ve o fightta kosuyosun :S Blink atmak, sen söyleyene kadar emin ol hiç almına gelmedi dimi ? :) p.s : 5k ms olduğu bir yerde blink at bakalım başına neler geliyor. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar