stingbull Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Karakalem by me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Cuce said: neden sayfanın 6'da 1'ini kullanıyorsun, hadı o neyse, neden jpg'ın 6da 1'ini kullnıyorsun? ben hala bunu merak ediyorum. bide neden sharpen verdin imaja? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 anatomi çalış artık gelenek oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Cuce said: Cuce said: neden sayfanın 6'da 1'ini kullanıyorsun, hadı o neyse, neden jpg'ın 6da 1'ini kullnıyorsun? ben hala bunu merak ediyorum. bide neden sharpen verdin imaja? Siteye en fazla 128kb dosya upload edilebiliyo yanlış bilmiyosam.150dpi de bile scanleyip koysam, 128kb ı aşıyo.Anca 75 dpi de scanleyip koyabildim.Onda da imaja sharpen vermiş gibi çıkıyor.6'da 1'i diyosun, gerçeğinde nerdeyse kağıdın tamamını kullandım.Düzgünü 260kb falan.Ama koyamıyoruz işte.En fazla 128kb :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 atağızlı olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 haci bizims iteye koymak zorunda dielsin ki at mesela imageshack.us e linkle ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ancelina coli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 (bkz.post kasmak) edit:vicdanım el vermedi yorum yapmam lazım !1!! yorum--> biraz çemçük ağızlı olmuş sanırım. gözleride çipil çipil bakıyo. sağ burun deliği nerde fdsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 nutella yerim said: ancelina coli Bunu demek için gelmiştim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 burnu olmuşmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Burnu burada pek olmamış gibi.Düzelttim biraz.Ama ikinci burun deliği istemeyin; bu sefer resmin orjinalini bozmuş oluruz.Orda da öyle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 saçları iyi kasmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 orjinalini de koysana bi karşılaştıralım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 köşeli karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 saclar cok guzel olmus ben sac cizemiyorum da ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 saçlar harika gerçekten burun biraz sorunlu gibi ten çok uğraşılmamış ve ortalanmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 biraz düzeltmeye çalıştım burnu falan :/ Saçları beğendiğiniz için teşekkür ederim.Ama bu sefer ben de beğendim saçları.Bence saç çizmek çok zor.İlk defa bu kadar güzel çizebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Saçlarla gözler bir nebze de, ağız-burun hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 omuzlarda orantısızlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kolları mcdonalds kadını gibi kıllı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çizim süper de sağ kroşe yemiş gibi duruyo biraz onun haricinde süper(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hmm fena olmamıs ağız ve burun-şakak kısımları biraz kötü olmus tonlamalar gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 memeleri yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 resmi şuraya upload et http://www.picamatic.com/ yüklendikten sonra resime tıkla ve resim açıldıktan sonra sağ tıkla tıklayıp open image de bi iki kere.. adres h ttp://....bişilerbişiler../.... .jpeg gibi bi hale geldiğinde o resmin adresine ulaşmışın demektir. kopyala onu, buraya yapıştır.. lam anlatınca amma uzun gözüktü ha.. 10sn bişi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar