Faust Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 buraya giriyoruz önce titleye bir göz gezdiriyoruz. sonra şu adrese bi giriyoruz. [signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 mauahha harbi lan komedid c:document and settings filan title de ahahha walla Turk telecom ownz gerisi boş ^^[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iett gibi bir kurumun mükemmel sitesi olmasına karşın, koskoca telekomun hala sitelerini muhasebecilerine yaptırdığını düşünürsek bundan normal bir durum olamaz. Türkiyenin en çok kar eden kamu kuruluşu bir site yaptırtmaktan yoksun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Allahtan telekom başka bir şeye el atmıyor ;) el attığı şeyi .ok etme üzerine yok... Tüm dünyayı yok etmek için bizim telekom yeterli olur.. Savaş felan çıkıcak olursa Mazallah,Düşmanımıza Bir "telekom" göndeririz...Olmadı telekor speşıl atak çeker,diskonnekt eder... Telekor rule... Hazirandan sonra Adsl fiyatları ne olacak merak ediyorum..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 abicim türkiye'nin neden gelişemediğini buldum, çünkü türk telekom var.. türk telekom'u Avrupaya yolluyalım, bak bakalım iki gün sonra nasıl batarlar onlar.. Sürekli internet kesilir, "interneti düzeltelim" derken elektrik kesilir, "elektriği de düzeltelim" derken sular kesilir, "suları da düzeltelim siz durun" derken şehri mahvederler, ekonomi allak bullak olur :-P çok mu abarttım :-P[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Yok abi abartmadın bencede öyle.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Hatta Fazla Kaçırdı gibi..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bune ya oha be dövmek lazım bu ttnetin başındaki insanları[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Documents and Settings lol[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ya abi yuh yani ancak bukadar olur. Adam koymaktan yoksun.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben bişi anlamadım... (ikinci link niye verildi mesela..) ama yine de ttnet sux'tır doğrudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 2. linkin werılmesının amacı 2 siteninde içerik aynı birisi T.T ^^ dieri yabancı bir servis saglayıcı sanırım birisi amele site dieri güzel bir site :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Nükleer silahtan tehlikeli turk telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Gülsemmi ağlasammı[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 telekomun sitesinin kodlarına bakarsanız içinde comment var bu adresten (ç)alınmıştır diye, o da ikinci adres işte.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 krrolar[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ikinci adresle ne ilişkisi var çözemedim ama ilk adres tam bir REZİLLİK! :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Zed, 02 Mayıs 2004 12:51 tarihinde demiş ki: telekomun sitesinin kodlarına bakarsanız içinde comment var bu adresten (ç)alınmıştır diye, o da ikinci adres işte. euehue orc_lord direk 2. sayfaya atlayanlardan heralde. :p[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sadece oha diorum yani büyük rezillikler görmüştüm ama bu kadar olur hade title bi nebze unutmuştur dicem de siteden çalmaları... vah vaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 orc telekomun sayfaya view source yap bu cıkıyo [signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 benim merak ettigim bu thief designer(!!) bu sayfayi ypamak icin (!!) kac para alio[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 arkadaşlar onu bunu bırakın da.. bu telekomdan kurtulmak için büyük çaplı bir imza kampanyasına girişmenin vakti çoktan gelmedi mi? devrim sadece büyük çaplı protestolarla gerçekleşebilir, biliyorsunuz değil mi? yurtçapında yüzbinlerce ismin katıldığı bir kampanya sonuç getirebilir gibi geliyor bana. devlet o zaman birşeyler yapması gerektiğini anlar. o kadar da düşük düzeyli insanlar yönetmiyor memleketi. sadece hakkımızı toplanıp ifade edemediğimizden alamıyoruz. hakkımızı istemeliyiz artık. bir sayfa açılmalı ve orada destek veren herkesin isimleri yer almalı. sorunlar belirtilmeli, çözümler gösterilmeli, çünkü bunlar çözümü de göremiyorlar. bir şeyler yapalım artık.. bu ülkeyi seviyorum, türk olmaktan gurur duyuyorum ama ülkenin yaşayanlarının ülkeyi mahvetmesinden gerçekten bıktım artık. zamanı olan biri bu konuya el atmalı.. o da sırf bir site & domain alacak, bir sayfa yazacak ve onay verenlerin ad & soyadlarını yazan bir user listesiyle beraber ek olarak yorumlarını gösterecek bir sayfa.. ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Valla bence sonuç çıkmaz gibime geliyor.[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 eheheheh lol :)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar