Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kay ve exc...

DadashNik0F

Öne çıkan mesajlar

Bir kere Kay US serveri, Excalibur EU serveri, yani oyunu ismarlamadan once yapman gerekiyor bu secimi, paketleri farkli US ve EU serverlarinin.

Kay US serveri oldugu icin prime time gece 4-5 civari bildigim kadariyla, EU'da bu saat aksam 9-10. Kay'de pingler biraz daha iyi sanirim, hem Excalibur kadar kalabalik degil, hem de US cikislarimiz az daha iyi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

vers. farklililigini biliyorum once bi karar verip oyle ismarlaticam zaten.eger gece 9-10 gibiyse iyi exc.

bu arada max. player i kac oluo o saatlerde exc in?
yani demek istedigim eu da baska bi server varmi ondan kalabalik olan?

yani illa turk kalabalik olcak diye az kisi olan bi yerede girmek mantikli olmaz
yoksa exc gene en kalabaliklardanmi eu icinde?[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Sosyal ağlarda paylaş

Excalibur dunyada en aktif RvR yapilan yer, buna karsin Kay US'in bile en aktif serveri degil benim bildigim. (Laf atmak icin soylemiyorum bunu, boyle sadece)

Cok Turk olsun istiyorsan onun siralamasi da Kay/Alb > Exc/Alb > Exc/Hib.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Prime time gece 24 sonrası demek o saatten önce adam bulunmuyor demek değil ki, akşam 9 gibi bir söz geçmş o saattede rahat grup bulursun, akşam 7 gibi genel nüfusun öğlenine rast geldiği için başlıyor millet toplanmaya. Bana kalırsa çokta sorun olmaz. Asıl sorun lvl 20 ye kadar geçecek yanlız level lar, nedeni her lvl 50 karakteri olanın direk lvl20 karakter yaratabilmesi.

Eskiyi bilmem ama ben bırakırken max 1300 civarı idi oyuncu sayısı (kay in)[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

prime time en fazla oyuncunun olduğu saat demek
bize göre akşam da oyuncu oluyor tabi ama 24'ten sonrasının yarısı bile değil, ancak 24ten sonra 1500 lere çıkıyor

şu anda kay'da 350 kişi var, bu sayı 24'e kadar en fazla 800 oluyor[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Prime time ın anlamını biliyorum abi, prime time bizde 24 ten sonra başlıyor dendiği için öyle dediydim cahil değilim ben hayır!
=)[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

avalon almanca server :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...