strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kadıköyden ulaşımı kolay olabilecek ingilizce namına çok iyi olan ciddi bir kurs arayışı içersindeyim tanıyan gören bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 english time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kadıköyde var mı bilmiyorum ama Wall Street'i beğeniyorum ben. Bir keresinde sadece oraya gitmiş bir kıza ders vermiştim, epey iyiydi durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yurtdışı kursta ingilizce konuşup evde annenle türkçe konuşcaksan kurs işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 BEN! =) Şaka şaka yurtdışı +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben vereyim para da lazım. beykozdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Wall Street baya iyi daha çok konuşuyorsun , yazmaktan ki bence daha yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hali hazırda bulabilmiş değilim önerisi olan varmı hiç? böyle butik dersane kıvamında yerlerde olur yeterki adam gibi eğitimi olsun ciddi bir düzeyde ingilizce sahibi olabiliyim tek isteğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 dil dile değmeden öğrenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 OogahBoogah said: dil dile değmeden öğrenilmez işte bunu bekliyordum! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 callan method ile öğreten bir yere git What is this sit down please ÇEKINDIRILIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar