Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Action-adventure bi oyun EAden cıktı. videolara falan biraz baktımda bööle bol bol atlama zıplama sahneleri var yamakasi filmini hatırlattı biraz bana hep bi kaçış koşturmaca falan içindeyiz dur durak yok yeni bi tarz fpsler için... ingame video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ps3 vidyoları bayağı güzeldi. umarım pc grafikleri daha güzel olur. bide adam gibi port edebilmişlerdir umarım bu gün attım bende oyunu eşşeğin sırtına iner bi kaç güne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 valla benim laptop kaldırmaz sanırım.6 gb indirip patlamak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 of süper bunun flash oyunu vardı oyun öncesi yayınlanmış oyunun bu kadar güzel olacağını bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hem fps hem konsol bölümünde vardı yahu bunun başlığı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 FPS bolumune ait bu oyun Burdan devam edin: http://forum.paticik.com/read.php?40,3224405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar