Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 GERGE said: Pazar Alanın en uzun konusu yapacağız bunu. Azim var, malzeme de var :) hehe bari konsol bölümüne taşınsın kitlenmesi yerine :P
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 elesso said: ne kullanıyosun nette gezmek için? ds organize? yoksa gba slotuna takılan ram şeysindenmi aldın? DSOrganize
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://cheats.gbatemp.net/ Cheat database burada. Nasıl kullanacağınız konusunda yardım ederim isterseniz.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Masticore said: GERGE said: Pazar Alanın en uzun konusu yapacağız bunu. Azim var, malzeme de var :) hehe bari konsol bölümüne taşınsın kitlenmesi yerine :P ben anlamadım tartışma konusumu yoksa alım satımmı kitlememde taşıyım gerekiyosa başlığıda editleriz yani
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ikiside kuru kuru satım olur mu hiç
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Cidden, iki kişi DS aldı bu topikte, alım-satım var. Bir kişi de tartışmayı beyenip aramaya başladı. Gaza getirip DS aldırma konusu oldu :) Yardımlaşma konusu da oldu. Paticik'in de en uzun DS konusu oldu bu arada.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dursun burda o zaman sevdim bu topici aferim size iyi hit alıyo benim bölüm gün gelir sizede bi kıyak geçeriz komisyon felan almayız artık
elesso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 benim bildiğim kermit bu kadar hit almış konuyu başka bölüme yar etmez
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tabi lan 6 sayfa sticky bile yaparım 10 sayfayı buldurursanız ayıpsınız 2 saat aramazsınız
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ulan mikrofon bozuk sanırım yaa indiana jones felan oynayamıyorum. dealextremeden kartımda gelmiş ama bulamamışlar geri yollamışlar. 6 günde geleceği tuttu hazır ben yokken. İşin yoksa tekrar bekle pff
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nasıl geri yollamışlar yav, postaneye gidiyo geri honkonga değil. postaneye gidip götür o kağıdı al.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Brain Age 2 ile dene mikrofonu. Taş, kağıt, makas oyunu var.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 elesso said: nasıl geri yollamışlar yav, postaneye gidiyo geri honkonga değil. postaneye gidip götür o kağıdı al. komik geldi
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 espiri değilki, honkongdan geliyo paket direk.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Şu yeni çıkan Trackmania DS'yi bir deneyin, çok kral olmuş.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 elesso said: espiri değilki, honkongdan geliyo paket direk. gerçekten komik gelmişti neden bozuosunki
Öne çıkan mesajlar