Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 GERGE said: Pazar Alanın en uzun konusu yapacağız bunu. Azim var, malzeme de var :) hehe bari konsol bölümüne taşınsın kitlenmesi yerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 elesso said: ne kullanıyosun nette gezmek için? ds organize? yoksa gba slotuna takılan ram şeysindenmi aldın? DSOrganize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://cheats.gbatemp.net/ Cheat database burada. Nasıl kullanacağınız konusunda yardım ederim isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Masticore said: GERGE said: Pazar Alanın en uzun konusu yapacağız bunu. Azim var, malzeme de var :) hehe bari konsol bölümüne taşınsın kitlenmesi yerine :P ben anlamadım tartışma konusumu yoksa alım satımmı kitlememde taşıyım gerekiyosa başlığıda editleriz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ikiside kuru kuru satım olur mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Cidden, iki kişi DS aldı bu topikte, alım-satım var. Bir kişi de tartışmayı beyenip aramaya başladı. Gaza getirip DS aldırma konusu oldu :) Yardımlaşma konusu da oldu. Paticik'in de en uzun DS konusu oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dursun burda o zaman sevdim bu topici aferim size iyi hit alıyo benim bölüm gün gelir sizede bi kıyak geçeriz komisyon felan almayız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 benim bildiğim kermit bu kadar hit almış konuyu başka bölüme yar etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tabi lan 6 sayfa sticky bile yaparım 10 sayfayı buldurursanız ayıpsınız 2 saat aramazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ulan mikrofon bozuk sanırım yaa indiana jones felan oynayamıyorum. dealextremeden kartımda gelmiş ama bulamamışlar geri yollamışlar. 6 günde geleceği tuttu hazır ben yokken. İşin yoksa tekrar bekle pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nasıl geri yollamışlar yav, postaneye gidiyo geri honkonga değil. postaneye gidip götür o kağıdı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Brain Age 2 ile dene mikrofonu. Taş, kağıt, makas oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 elesso said: nasıl geri yollamışlar yav, postaneye gidiyo geri honkonga değil. postaneye gidip götür o kağıdı al. komik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 espiri değilki, honkongdan geliyo paket direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Şu yeni çıkan Trackmania DS'yi bir deneyin, çok kral olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 elesso said: espiri değilki, honkongdan geliyo paket direk. gerçekten komik gelmişti neden bozuosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar