OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 99 ytl ye satılı wd nin 500 gb hd leri gold da nintendo alr ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 GERGE said: Online oynayabiliriz oynanacak oyunlar aldığında. wireless modem bulmam gerek muhtemelen Bir de böyle ilginç ilginç şeylerin yapıldığı forum tarzı bişey var mı ds için ? psp-hacks gibi bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://gbatemp.net/index.php?showforum=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 tam aradığım site teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 nintendo'nun 2. elinin döndüğü bir forum varmı ? donanimhaber'e baktim gittigidiyor'a baktım sahibinden.com'a baktım ama pek ilan yok..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Aslında elimde var NDS lite siyah. ne kadar vermeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Alan ender satıyor, çok güzel alet. Ben iki-üç hafta aramıştım sonunda donanımhaber'den Diyarbakır'lı bir çocuk buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben de normal de satmam da acayip paraya sıkıstım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ben bir sürü ilan açmıştım Donanım Haber'de DS Lite arıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hangi sehirdensin sereglin ? Aslında bende iyi fiyata garantili 0 buldum ama bende de okadar para yok :/ sahibinden.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 İstanbul avrupa yakası. edit: eheh bir an komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dealextreme de 100 dolara refurbishedler var ama şans meselesi biraz refurbished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Refurbished ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bu arada bazı oyunlar çalıştırmak için cheat istiyor. Chrono Trigger mesela. Mükemmel oyun. Ayrıca wireless g modunda çalışmıyor. mixed ya da b olacak. Sadece wep ile çalışıyor, wpa yok. Ben wep koyup, mac filtresi koydum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Defolu demek. Alınmaz yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 refurbished arızalı ürünün tamir edilip tekrar kullanılabilir hale getirilmiş olanı demek. bir cep telefonunun ekranı hatalı üretildi ve müşterinin eline aldığı daha 2. gün sorun çıkardı ve kullanılamaz hale geldi diyelim, firma bu müşteriye ürünün yenisini gönderir ve arızalı ürüne yeni bir ekran takıp refurbished olarak piyasaya sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hep hasarlı değilde, bazen alınıp beğenilmedikten sonra iade edilen şeyler de bu kapsama giriyor. onun için bayağa bir şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 O da olabilir tabii, ama tam olarak emim olamazsin bence, firma guvencesiz satiyor ne de olsa. Not : Ayrica bu mesaji su ande DS'imden yaziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 gba oyunları için ayrı bir kart daha almak gerekiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hiç denemedim GBA oyunu oynamayı. Eski kartuşlarım var, pokemon falan öyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Baktım şimdi: hayır, oynayamıyorsun. GBA slotuna takılır kart lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yine çok kaynatmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Pazar Alanın en uzun konusu yapacağız bunu. Azim var, malzeme de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 GERGE said: O da olabilir tabii, ama tam olarak emim olamazsin bence, firma guvencesiz satiyor ne de olsa. Not : Ayrica bu mesaji su ande DS'imden yaziyorum :) ne kullanıyosun nette gezmek için? ds organize? yoksa gba slotuna takılan ram şeysindenmi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sereglin kaça satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar