Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık&Takaslık Nintendo Ds Lite

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:
Online oynayabiliriz oynanacak oyunlar aldığında.

wireless modem bulmam gerek muhtemelen

Bir de böyle ilginç ilginç şeylerin yapıldığı forum tarzı bişey var mı ds için ? psp-hacks gibi bir site
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alan ender satıyor, çok güzel alet. Ben iki-üç hafta aramıştım sonunda donanımhaber'den Diyarbakır'lı bir çocuk buldum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada bazı oyunlar çalıştırmak için cheat istiyor. Chrono Trigger mesela. Mükemmel oyun.

Ayrıca wireless g modunda çalışmıyor. mixed ya da b olacak. Sadece wep ile çalışıyor, wpa yok. Ben wep koyup, mac filtresi koydum bir de.
Mesaj tarihi:
refurbished arızalı ürünün tamir edilip tekrar kullanılabilir hale getirilmiş olanı demek. bir cep telefonunun ekranı hatalı üretildi ve müşterinin eline aldığı daha 2. gün sorun çıkardı ve kullanılamaz hale geldi diyelim, firma bu müşteriye ürünün yenisini gönderir ve arızalı ürüne yeni bir ekran takıp refurbished olarak piyasaya sürer.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O da olabilir tabii, ama tam olarak emim olamazsin bence, firma guvencesiz satiyor ne de olsa.

Not : Ayrica bu mesaji su ande DS'imden yaziyorum :)
Mesaj tarihi:
GERGE said:
O da olabilir tabii, ama tam olarak emim olamazsin bence, firma guvencesiz satiyor ne de olsa.

Not : Ayrica bu mesaji su ande DS'imden yaziyorum :)

ne kullanıyosun nette gezmek için? ds organize? yoksa gba slotuna takılan ram şeysindenmi aldın?
  • Yeni Oluştur...