Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık&Takaslık Nintendo Ds Lite

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Korsan oyun garanti götürmiyor, çünkü sadece içine MicroSD giren bir kartuş kullanıyorsun. Bu gerek işte: http://urun.gittigidiyor.com/DSTT-Kart-2gb-Sandisk-Kargo-Bedava-NDS-NDSL_W0QQidZZ15150523
Mesaj tarihi:
peki ürün nasıl kolay bozulan birşeymi yani 250 ytl garantilimi almalı yoksa 2. el mi bilemiyorum :S ekranda sorunlar cıkıyormu yani cok oynamaktan. Psp'de ölü piksel oluyordu.Sonuçta dokunmatik ekran
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çıkmıyor diyorlar. Ben daha sorun görmedim. Bir de ekran koruyucu alırsan Hori marka sorunsuz oluyor ekran.
Mesaj tarihi:
dealextremeden al işte ne lazımsa =) beklemek istemezsen ems shippingte atarsın yine gg dekilerden ucuza gelir kart felan. Yanında fazladan getirtip 2 tane onlarıda satarsan bedavaya bile gelir aletler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
42 All-Time Classics'i, Advance Wars: Dual Strike'ı, Mario Kart'ı, New Super Mario Bros'u, Ninjatown'u ve Chrono Trigger ile Professor Layton'u indirin diyorum ben ilk iş olarak.

Trace Memory'de çok güzel bir adventure. Bunlara bakın önce. Top Spin 3'ü de her gün oynuyorum az birşey, gerçi herkes tenis sevmez.
Mesaj tarihi:
professor layton baya baya sarıyo, onun dışında assasins creed ve starwars revenge of sithede bi başlayınca başından kalkılamıyo. bide dr kawashimanın brain trainingi varki o olmadan ds diye bişey düşünülemez tabiki.
Mesaj tarihi:
la şimdi siz yazmışsınız ya bişiler
bende kontrol ediyom ya yazılanları yamuk bişi varmı diye
olm 3 sayfa ne arada yazdınız
yamuk bişi varmı quote yapsanıza kontrol edemedim hiç asdjhgad
Mesaj tarihi:
benden iyisinimi bulcanız lan
ne kitlerim konu ne kimseyi banlatırım
daha ne istiyonuz
gayetde insaflı ve kral bi modum bana göre
kalbim kırılır lan kötü şeyler söylemeyin asjdfasd
Mesaj tarihi:
Şimdi geldi ds. Herşey sağlam mis gibi. Yanında 70 oyunluk birde kartuş var. Dstt kart gibi new supermario felan bir sürü şey var.

Bi de şarji felan iyiyse ne ala.
  • Yeni Oluştur...