Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bende alıcam kanıma girdiniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 multi yaparız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 benim bile alasım geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sıfır'ı kaç para 250 tl ye buldum iyimi ? garantili diyor 2 yıl garantisi gidiyormu bu hacklenmiş oyunlar yükleyince. Bide 160 ytl'ye 2. el buldum ama güvenemem öyle ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sıfırlar 250 civari sanırım spot olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 peki kaç para daha harcamam lazım tüm oyunları düzgün oynuyabilmek için ? 2 gb kart yeterli ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Korsan oyun garanti götürmiyor, çünkü sadece içine MicroSD giren bir kartuş kullanıyorsun. Bu gerek işte: http://urun.gittigidiyor.com/DSTT-Kart-2gb-Sandisk-Kargo-Bedava-NDS-NDSL_W0QQidZZ15150523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/NDS-ve-NDS-lite-icin-Multimedya-Kart-New-Update_W0QQidZZ15083215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oyunlar 32 MB ile 128 MB arası değişiyor. Çok ender (ben bir tane gördüm) 256 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 peki ürün nasıl kolay bozulan birşeymi yani 250 ytl garantilimi almalı yoksa 2. el mi bilemiyorum :S ekranda sorunlar cıkıyormu yani cok oynamaktan. Psp'de ölü piksel oluyordu.Sonuçta dokunmatik ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Çıkmıyor diyorlar. Ben daha sorun görmedim. Bir de ekran koruyucu alırsan Hori marka sorunsuz oluyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ok cevaplar için sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dealextremeden al işte ne lazımsa =) beklemek istemezsen ems shippingte atarsın yine gg dekilerden ucuza gelir kart felan. Yanında fazladan getirtip 2 tane onlarıda satarsan bedavaya bile gelir aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yaza doğru bende tekrar almayı düşünüyoru :) , para ihtiyacından sattıydım artık çok zenginim asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 42 All-Time Classics'i, Advance Wars: Dual Strike'ı, Mario Kart'ı, New Super Mario Bros'u, Ninjatown'u ve Chrono Trigger ile Professor Layton'u indirin diyorum ben ilk iş olarak. Trace Memory'de çok güzel bir adventure. Bunlara bakın önce. Top Spin 3'ü de her gün oynuyorum az birşey, gerçi herkes tenis sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 New Super Mario Bros için aldım gibi bişey nerdeyse. Bi de şu final fantasy 3 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Final Fantasy IV daha iyi diyorlar ama ikisini de oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 professor layton baya baya sarıyo, onun dışında assasins creed ve starwars revenge of sithede bi başlayınca başından kalkılamıyo. bide dr kawashimanın brain trainingi varki o olmadan ds diye bişey düşünülemez tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 İkincisi çıktı onun. Sudoku'sunu oynuyorum ama sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 la şimdi siz yazmışsınız ya bişiler bende kontrol ediyom ya yazılanları yamuk bişi varmı diye olm 3 sayfa ne arada yazdınız yamuk bişi varmı quote yapsanıza kontrol edemedim hiç asdjhgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ne pis bölüm yöneticisi var şu pazar alanının yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benden iyisinimi bulcanız lan ne kitlerim konu ne kimseyi banlatırım daha ne istiyonuz gayetde insaflı ve kral bi modum bana göre kalbim kırılır lan kötü şeyler söylemeyin asjdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sohbette bulunduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Şimdi geldi ds. Herşey sağlam mis gibi. Yanında 70 oyunluk birde kartuş var. Dstt kart gibi new supermario felan bir sürü şey var. Bi de şarji felan iyiyse ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Online oynayabiliriz oynanacak oyunlar aldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar