Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dun bi account aldim avrupa serverlarinda, simdi oyunu netten indirmem bitti yukluyorum patchleyip giricem oyuna. daha once amerika serverlarinda ilk ciktigi ay oynayip birakmistim level 15 disciple of khaine im vardi sadece, pek oynamadim yani anliycaniz. simdi avrupa serverlarinda hangisinde baslamak gerekir. bir soruyim dedim. core ya da pen rvr daha cok nerede takiliyorsunuz? bir de destro oynamayi dusunuyorum ama order da olabilir sadece knight of the blazing sun ilgimi cekti biraz
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 karak-norn veya karak eight peaks. norn order'dayız biz ve hala %20 xp/renown bonus alıyoruz.
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Karak Eight Peaks e bekleriz.Orderdayız..Ne olursan ol yine gel =) Exile
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 norn destro tarafında healer eksigi mevcut, zealot yada shaman düşünürsen tereddüt etme :)
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oyunu patchleyebilirsem baslicam da patcher calismiyor henuz
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 norn da order actim knight of the blazing sun, bakalim memnun kalicak miyim, orderdan biri nickini atabilirse temas kurarim; benim nickim Karayan
Öne çıkan mesajlar