Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 said: İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir parkta, poşet içinde 2 el bombası bulundu. Ankara Oran'da ise bir alışveriş merkezinin önünde G-3 mermileri bulundu. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, parktaki güvenlik görevlileri, bir ağacın altına bırakılmış poşet içinde 2 el bombası olduğunu görerek, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, çevreyi güvenlik çemberine alarak, el bombalarının bulunduğu yerde inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünden gelen ekiplerin çalışmasının ardından, el bombaları, incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuvarına gönderildi. Terörle Mücadele ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. ŞÜPHELİ PAKETTEN 200 G-3 Başkent'te bir alışveriş merkezi önünde dün gece bulunan poşetten 200 adet G3 piyade tüfeği mermisi çıktığı öğrenildi. Emniyet yetkilerinden alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde, Çankaya'daki bir alışveriş merkezi önüne bırakılan poşetten şüphelenen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, poşeti alarak incelemek üzere Emniyete götürdü. Poşet içerisinden 200 adet G3 piyade tüfeği mermisi çıktığı, mermilerin incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildiği bildirildi. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Artık gömmeye bile tenezzül etmiyolar demek ki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Elindeki mermilerden kurtuluyor insanlar demek daha doğru. Ben de daha demin yemekte tee şantiyeden elimde kalan bi sürü fişeği ne yapayım diye kuzenimle konusuyordum en sononda şantiyelerden birine yollayalim dedik. Yani elinde adamın askerlikten kalan mermi vardır bu olaylar artınca bok yoluna gitmemek için kurtulmaya çalışıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ? kaç tane tanıdığım askere gitti. hatıra olarak mermi ve el bombası getireni ilk kez duyuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Poşette el bombası bulursam ben alırdım şahsen. Ne zaman ihtiyacın olur belli olmaz. Çok sinir olduğun biri olursa patlat mesela arabasını, oh kafan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Jadelith said: hatıra olarak el bombası getirmek HAHAHAAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kaygısızlar ı izleyen vardır herhalde. ordada kültigin askerden terhis olurken tank falan götürmeye kalkıyordu hatıra olarak. haha bu arada vardır kesin hatıra olsun diye mermi götüren, içi boşaltılmış el bombası götüren yada şarapnel parçası falan götüren. tabi sıradan bir er çıkaramaz bunu birlikten ama kafayı bozmuş tipler vardır kesin. ben olsam top mermisini alır salonun köşesine koyardım. üstüne bide dantel. edit: hahaha buldum video u çok efsane. http://www.youtube.com/watch?v=AL977Uei3ng&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Askerde mermiden ismini yazıp foto çektiren adam, bitirince alır 3 5 mermi takar boynuna kanımca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bi orduya yetecek kadar mühimmatı sen de toprağa gömersen,yani ben sana da ters gözle bakarım absolut . 3-5 mermiden söz etmiyorz , lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu adamlara fps oyun nedir onu öğretmek lazım, "illa gerçeğini alıp gömmen gerekmio bak oyunda da patlatabilion insan felan, al halflife 2 dvd si hatta, kopyala geri getir ama yarın" diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 orduymuş ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 30 el bombası, 9 sis bombası, 10 aydınlatma fişeği, 800'den fazla G-3 piyade tüfek. hehehe orduymuş hehehe. Zir vadisinde çıkanlardan bahsediyorum . yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 eheh elektrik giderse diye aydınlatma fişeği. yannız aydınlatma fişeğini napçaklar yangın çıkarmak için mi :p yani hayvan gibi yanıyo o şeyler ama yinede. molotof kokteyli ne güne duruyo, ne gerek var aydınlatma fişeğine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çankaya'da poşetin bırakıldığı alışveriş merkezi ile ilgili başka bilgiler mevcut mu? panora olduğu konusunda birşey duydum ama emin olamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar