Syn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 türkiye'nin resmi dini yok ki, neden "müslüman" türkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Joscelin said: Yahu Sam doğuya gidip teröristler tarafından öldürülen doktora, öğretmene de şehit deniyor, ne saçmalıyorsun hala? o da büyük kandırış, anlattığım da bu zaten. cidden bravo anlattığımı anlamamak için bu büyük gayrete. "türkiye'de bu böyle" diyorsunuz, ben de diyorum ki biz böyle uydurduk kılıfına. anlamamanız çok dert değil ama saldırgan tavır kullanılacaksa siz kendi aranızda devam edin kapalı devre onay sirkülasyonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Syn %99.9 musluman plz! Oyle diyorlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Syn said: türkiye'nin resmi dini yok ki, neden "müslüman" türkiye? ezan var? her gece kafamı şaapıyo. ezan olması resmi dinin islam olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ya da bagir sokaklarda bu devletin dini yoktur diye. Denemekten zarar gelmez, gelir mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Tdk Sadece din uğruna değilmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Şeyhülislam seviyesindeki arkadaşlarımızdan daha iyi mi bileceksiniz.Laikler , dini kendine alet etmiş halkı kandırmış. http://library.galciv2.com/mvlib/ss/Fullview_emperor-horus.jpg Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bizden baska kullanan yokmus demek said: Christianity In the context of church history, from the time of the persecution of early Christians in the Roman Empire, being a martyr indicates a person who is killed for maintaining his or her religious belief, knowing that this will almost certainly result in imminent death (though without intentionally seeking death). Christian martyrs sometimes declined to defend themselves at all, in what they see as a reflection of Jesus' willing sacrifice. However, the definition of martyrdom is not specifically restricted to the Christian faith. Usage of "martyr" is also common among Arab Christians (i.e. anyone killed in relation to Christianity or a Christian community, indicating that the English word "martyr" may not actually be a proper equivalent of its commonly ascribed Arabic translation. Though often religious in nature, martyrdom can be applied to a secular context as well. The term is sometimes applied to those who use violence, such as those who die for a nation's glory during wartime. It may also apply to individuals who are killed or hurt in the struggle for independence, civil rights etc (eg. Bhagat Singh). wikipedia nin yalancisiyim ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben başlığın başına bi yetiştim, bir de sonuna. şehit ok dinler kandırıyor bizi hadi öyle olsun da müslüman ülke askeri konusunda tartışacak birşey yok. hep söyledim, gene söylüyorum: ateisti, zamazingoisti kimseyi dışladığım yok. yeter ki bi de bu ülkenin çoğunluğunu, yani kültürünü dışlamayalım. bizim olan neyse ona sahip çıkalım, bakın bu gerçekten güzel birşeydir, beni dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Theghosthand said: Şeyhülislam seviyesindeki arkadaşlarımızdan daha iyi mi bileceksiniz.Laikler , dini kendine alet etmiş halkı kandırmış. http://library.galciv2.com/mvlib/ss/Fullview_emperor-horus.jpg Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean. HAHAHAHA FOR THE EMPEROR! hatta bunun bi versiyonu vardı şey diyodu altında When asses need to be kicked! forget jesus THE EMPEROR ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 InneR_ChaoS said: Elin pis muslumani, arabi olduruluyor diye oraya turk askeri gonderilemez.Askerin, ordunun dini olamaz, hele arap oglunun igrenc dini hic olmamali.Turksen Tanrin vardir allahin degil. Sen önce adam gibi konuşmayı öğren ukala ergen. Sen benim dinime bu lafları edebiliyosan benim de burda sana ana avrat kayabilmem lazım ama forum kurallarına aykırı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Joscelin said: "Şehit" kelimesi, ülkesi uğruna can veren kişiye yakıştırılan bir sıfat haline gelmiştir, Victor'un da dediği gibi "Cihad yaparken ölen mücahit" anlamı taşımıyor. +1 Askeriyede din olmaz Joscelin de dediği gibi ülkesi, toprağı uğruna can veren kişilere şehit denir ve o yolda ölen kişi ister müslüman ister ataist isterse satanist olsun şehit sıfatında adlandırılır.Şehit olması için belirli dinlerde olması gerekmez. Hatta Napoleon BONAPARTE bir sözü aklıma geldi: "Savaşırken ölenleri kahraman yapan, ölümleri değil, ölümlerinin nedenidir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 NuKe said: InneR_ChaoS said: Elin pis muslumani, arabi olduruluyor diye oraya turk askeri gonderilemez.Askerin, ordunun dini olamaz, hele arap oglunun igrenc dini hic olmamali.Turksen Tanrin vardir allahin degil. Sen önce adam gibi konuşmayı öğren ukala ergen. Sen benim dinime bu lafları edebiliyosan benim de burda sana ana avrat kayabilmem lazım ama forum kurallarına aykırı maalesef. takma abi onu trollüğü bir maharet sanar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 inner chaosta bir zibidilik sezdim hoşuma gitmedi. konuyla da ilgilenmiyorum ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 fede said: şaka mı. nasıl ya daha ben bunu koyacaktım http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=1024055835517&ref=nf lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bugun takside lubnanli soforle konustuk biraz, adam diyo sizin ulkenin basbakani iyi yapti diyo, bi tane arap ulkesi cikip tek laf bile edemiyor. cunku ya paralari var ordulari yok, ya da ordulari var paralari yok.. o yuzden ses cikaramiyorlar.. adam yalniz militan gibiydi, diyo b7 fuzeleri olsa hedemede tanklarini zaten alirlar, b21 olmadan subu zaten inmez. Adam tanklari ucaklari fuzeleri kod numarasina kadar biliyo .. (hatta yol uzun olsa su seri numarayla baslayanlar daha kaliteli diyecek diye korktum) israil e kufurler savurdu adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 foruma bak bea süper cool insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nedanko said: Bugun takside lubnanli soforle konustuk biraz, adam diyo sizin ulkenin basbakani iyi yapti diyo, bi tane arap ulkesi cikip tek laf bile edemiyor. cunku ya paralari var ordulari yok, ya da ordulari var paralari yok.. o yuzden ses cikaramiyorlar.. "2) İsrail’in Gazze Saldırısı Türkiye çökmüş bir ülkedir. Beyinler gitmiştir. Ben notlarımı aldım. Ehud Olmert buraya geldiği zaman, güya veda için gelmişti. Veda için 24 saat gelen bir Başbakan, buradaki başbakanlık makamındaki bir kimseyle 6 saat görüşme yapmaz. O bir işarettir. Bugün ortaya çıktı. Buradaki önemli nokta, Gazze’deki önemli nokta bir kez daha ortaya çıktı. İsrail ve Türkiye bir tek devlettir. Hem iç politikada, hem dış politikada her kararı tartışıyorlar. 6 saat boyunca, Tayyip Erdoğan’la Olmert Gazze’ye bu insanlık dışı saldırıyı tartıştılar. Tayyip Erdoğan’ın telaşı bu yüzdendir. " http://www.odatv.com/index.php?id=14430 devamı linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nedanko adam seni yoklamış işte.."Yok yanlış biliyorsun israilde haklı biraz..." deseydin anında cizecekti seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya aslinda tam tersinden suphelendim.. bi de cunku soyle oldu, yeni zelanda dan geliyodum, giderken rahatti, gelirken yeni zelanda da bir de avustralya da cektiler ikinci kez aradilar, soru soruyolar (2 gunlugune gitmistim neden gittim falan diye) , cantamin ustunde kimyasal testler yaptilar, yolda cevirdiler. butun bunlarin ustune zaten onun tribine girmistim, turkuz ya ondan diye (musluman olayi iste), ciktim havaalanindan taksiye bindim adam boyle cikti, iyice tribe soktu beni. zaten yorum yapmamaya cok kastim.. hihi that's true, hii yea hihi. tripten cikmis degilim de ilginc oldu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar