BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 milliyet said: Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği "3 Maymun" adlı film, 81. Oscar Ödülleri yabancı film adayları elemesinde, ilk elemeyi geçti. Oscar ödüllerinin resmi internet sitesindeki habere göre, ilk elemeye alınan 65 filmden eleme komitesince izlenerek ikinci aşamaya girmeye hak kazanan 9 film arasında "3 Maymun" da bulunuyor. Yabancı film adayları elemesinde ikinci aşamaya geçen 9 film ve ülkeleri ile yönetmenleri, ülkelerin İngilizce adlarına göre yapılan alfabetik sıralamaya göre şunlar: - Avusturya, "Revanche", Gotz Spielmann - Kanada, "The Necessities of Life", Benoit Pilon - Fransa, "The Class", Laurent Cantet - Almanya, "The Baader Meinhof Complex" Uli Edel - İsrail, "Waltz with Bashir", Ari Folman - Japonya, "Departures", Yojiro Takita - Meksika, "Tear This Heart Out", Roberto Sneider - İsveç, "Everlasting Moments", Jan Troell - Türkiye, "3 Monkeys", (3 Maymun) Nuri Bilge Ceylan Yabancı film ödülü adayları dahil 81. Oscar Ödülleri adayları, 22 Ocak Perşembe günü ilan edilecek, ödül kazananlar ise 22 Şubat’ta açıklanacak. heycanlandım görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oscar alacak bir film değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 haha bende bu konuyu acmaya gelmistim, ben de heyecanlandim.. (gerci halen izlemedim filmi ama caktirmayin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 alsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bencede alıcak bir film değil. ama aday olsa bile büyük başarı olur bence. orda israil adayı var. o alırsa şaşırmam asıl ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bashir alır rahat, lobi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bashir alırsa olay çıkar, insanlar yuhalayıp törenden çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ne alaka yuhalanması falan ya, öyle bir odunluk yapan çıkmaz herhalde. Oradaki filmlerin en güçlüsü Classe gibi duruyor ama tabi bilmediğim filmler de var; adaylar açıklansın o zaman yorum yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 uc maymun oskari alsin, nuri de cikip bu odulu de yalniz ve guzel ulkesine adasin, biz mutlu olalim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bir daha demez onu başka bişey der. ülkemdeki yalnız ve yorgun sinemacılara filan belki. ne bilyim dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 göğsümüz kabardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aday olamamış. ntv de arkadaş görmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://www.imdb.com/features/rto/2009/oscars buradan takip edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi izledim filmi yemin ederim bi bok anlamadım sadece bi hatice aslan'nın cıplak oldugu sahnesini hatırlıyorm başka bişi hatırlamıyorm demek bu zamanda anlamsız filmlere oscar veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Zaten bitek o sahneyi aklında tutabildiysen filmden, kolay kolay anlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 viole said: abi izledim filmi yemin ederim bi bok anlamadım sadece bi hatice aslan'nın cıplak oldugu sahnesini hatırlıyorm başka bişi hatırlamıyorm demek bu zamanda anlamsız filmlere oscar veriliyor. Crank 2 geliyor sabret, süpermiş o, tam senlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sdfdfsdsf ezmeyin, herkes anlamak zorunda deil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 e maymunlar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar