Uzun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ilk kez yaptigim birseyde beni destekledi ve Babamdan bana aferim oglum demesini duymak uzel bi duyguydu, 21 yil sonra da olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 neyttin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gönlün olsun diye söylemiştir. eşşek kadar adam olmuşsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 aferimin bi de şu versiyonu vardır aferim lan itoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 biz küçükken şöyle bir efsane vardı. aferin yerine afferin veya afferim bilmemne yazmak, çok afedersiniz "orospu çocuğu"(çok özür dilerim) yazmak demekti. mesajımın altına afferin filan yazanlar şiddetle cezalandırılacaktır. lütfen banlamayın bide terim olarak kullandım burda. teşekkür ederim iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cons canın çok sıkılıo dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu dediğini devam ettirsem, 3-5 tane de bana uyan çıksa, banlanıcağın yoksa da liderlik ettiğin için banlansan.. veya bu postu okuyan kişi bu dediklerimi hayata geçirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 şeytanınız bol olsun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Cons said: biz küçükken şöyle bir efsane vardı. aferin yerine afferin veya afferim bilmemne yazmak, çok afedersiniz "orospu çocuğu"(çok özür dilerim) yazmak demekti. mesajımın altına afferin filan yazanlar şiddetle cezalandırılacaktır. lütfen banlamayın bide terim olarak kullandım burda. teşekkür ederim iyi akşamlar.o oyle demek istemedi esra hanim. o ... demek istedi sdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bi insan orospu çocuğu dedi diye banlanır mı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Filmi bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Penthesilea said: o oyle demek istemedi esra hanim. o ... demek istedi sdfasfd ne esra hanımı lan? petek dinçözün programıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 foruma küfür yazmaya merakli ne cok insan varmis yahu. demek istedigini anladik orcun, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 afferim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ginaly said: bi insan orospu çocuğu dedi diye banlanır mı arkadaş. ben ekmeğe dedim diye banlanmıştım 4 dk içinde rekor sürede nefr tarafından hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 o alıntı kötü oldu ama şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 orospu çocuğu küfür değildirki, orospularında çocukları vardır ve sizin bizim gibi insanlardır. niye kendinizi o insanlardan üstün görüyonuzki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ben alıntı malıntı bilmem 2dk içinde editlememe rağmen ban yemiştim. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 admin gorur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 4dk, 2dk. güven vermeyen açıklamalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ooh nası da saçmalamışım yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 evet. ben 2dk da editledim 4dk da ban yedim. ekmekin ise bundan haberi bile olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 en çok o koymuştur zaten sly faösmdsaö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 grip ilacı yapmıslardı lan bundan dünyanın en iyi ilaç pazarla stratejisi hasta oluyosun sana aferin vercez yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar