|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bugün bir arkadaş atmış mailde. Tam da konuya denk gelmiş gibime geldi... bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. " o olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. demeyeceksin işte. yaşarsın çünkü. öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. çok sevmeyeceksin mesela. o daha az severse kırılırsın. ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden. çok sevmezsen, çok acımazsın. çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini. hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. senin değillermiş gibi davranacaksın. hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. çok eşyan olmayacak mesela evinde. paldır küldür yürüyebileceksin. ille de bir şeyleri sahipleneceksen, çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. gökyüzünü sahipleneceksin, güneşi, ayı, yıldızları... mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. "o benim." diyeceksin. mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin... mesela gökkuşağı senin olacak. ille de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. mesela turuncuya, yada pembeye. ya da cennete ait olacaksın. çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın. hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. ilişik yaşayacaksın. ucundan tutarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 aşık oldugunda düşüncelerini uygulamaya geçiremiyosun.o yuzdendir ki hep üzülüyoruz :) bu sefer böyle yapmayacam böyle söylicem diosun plan yapıosun.yanına gittiğinde yüzünü gördüğünde elini tuttugunda bi bok yapamıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Lan bende ayrılmak üzereyim. Kaybolmayan sevgi istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Llama said: bulursun yanlıştır bulursun uzak olur.. saçmalık dolurdur gülmek istersin güldürmez ağlamak istersin ağlatmaz böyle garip bi olaydır bu durum di mi insan daha sonra öğreniyor işin bulmakla bitmediğini, hatta doğru olanını bile bulmakla bitmediğini zor işler bunlar fizik falan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ask bir sabunsa Kesele beni Pakize diye bi vecize geldi bi abimin soylediği.Kotu bi durum umarım cabuk atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 o diil de bi fotoğraf vardı. "aşk karşılıklı fedakarlıktır." yazıyodu bi tane kız erkeğin ayaklarına çıkmış ve ayakucunda duruo. anlatamadım sanırım ama görmüş olan vardır belki. bulana rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Letsgetthesunshine said: Ask bir sabunsa Kesele beni Pakize diye bi vecize geldi bi abimin soylediği.Kotu bi durum umarım cabuk atlatırsın. köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bence aşk düşünüp masturbasyon yapamamaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Metakuso said: Letsgetthesunshine said: Ask bir sabunsa Kesele beni Pakize diye bi vecize geldi bi abimin soylediği.Kotu bi durum umarım cabuk atlatırsın. köpürt beni pakize ben "onu köpürt beni partide" sanıyodum diyorum ne alaka yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar