Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/news/472123.asp İZMİR - İzmir’in Üçkuyular semtindeki Hava Eğitim Komutanlığı’ndaki lojmanlarda kalan Kenan Evren, Hatay Askeri Hastanesi’nde tedaviye alındı. Üşütmeye bağlı soğuk algınlığı geçirdiği belirtilen Evren’in, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu geceyi de hastanede geçirecek Evren, yarın taburcu edilecek. edit/dasaaa:amman ha.. edit/tæ:ganked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Çok zararları olmuştur bu ülkeye.Ölse umrumuzda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Umarım çabuk ölmez, acısını çeke çeke .. Lütfen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://www.yigitardaturkoglu.com/ said: Kenan Evren, soğuk algınlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Bu hastalığın, Ergenekon tam da dokunulmaz denilen isimlere dokunmaya başladığı sırada ortaya çıkması tamamen tesadüf mü acaba? Daha da ötesi, hastalık zatürreye dönebilir diye askeri hastanede uzun süre kalması gerekebilirmiş Evren'in. Keyword: Askeri hastane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ayy yazıkk :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 john lennon dan geliyor,instant karma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 instantı mı kalmış bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yarın ölse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 üzülmedim ben hiç ha bilmiyorum niye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Sevdiğim bi insan olmasa da "bir sürü gencin ölüm fermanını imzaladı suçsuz onlar ühühü" insanlarının, kıyamet gelse de kopsak tadında "hadi ölsün yea geç bile kaldı" şeklindeki mesajları da beni biraz düşündürüyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ZaugnaKhaldun said: http://www.yigitardaturkoglu.com/ said: Kenan Evren, soğuk algınlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Bu hastalığın, Ergenekon tam da dokunulmaz denilen isimlere dokunmaya başladığı sırada ortaya çıkması tamamen tesadüf mü acaba? Daha da ötesi, hastalık zatürreye dönebilir diye askeri hastanede uzun süre kalması gerekebilirmiş Evren'in. Keyword: Askeri hastane adam direk reklamını yaptı ya yüzsüzlüğün bu kadarı banlansın bence ya olmaz ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lojmanda nasıl kalıyor ya? varmı böle bi prosedür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Adam genelkurmay baskanligi yapmis ulkeyi yonetmis tabiki kalicak lojmanda.. Hatta rutbesi albay ustunde olan herkes icin devlet toreni yapilmak zorunda yani olucek olursa devlet toreni yapilacak.. Sonra birileri darbeciler darbeci pasalarini cenazesinde yanliz birakmadi diye haber yapicak benim saf aptal halkimda vay anasini bunlar harbi darbeci fln diye gaza gelicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ÖLSÜN YOK ÖLMESİN ACI ÇEKSİN DİYENLER HEPİNİZ AŞŞAALIKSINIZ ORADA YATAN BİR İNSAN ÖLSÜN ÜZÜLMEM NE DEMEK HİÇ Mİ ŞEREFİNİZ HAYSİYETİNİZ YOK HİÇ Mİ HÜMANİSLİĞİNİZ KALMADI HEPİNİZDEN DİKSİNİYORUM!!1!!!11!! adamları ortalarda yok hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 netekim pasa hapsirinca solcu agaclar birbirine girermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ahahha Sg-1 onu diyemezler çünkü librarylerinde yok o laf. Bu adam özal ın ve fethullahın önünü açtı + doğuda yanlış politikalar izleyip başımıza bu işlerin gelmesinde ön ayak oldu.Günahımızı vermememiz gerekir bu adama ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bence kenan evrenin oldugune once solcular uzulur, netekim bu dunyada çekmediği cezasını başka yerde de çekemeyeceğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yani diyosun ki hem tanrıtanımıyorum hem de bütün solcular tanrıtanımaz? Bide arda gerçekten çok pis bi insanmışsın bunu bi kere daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hah Yagmurdereli'de demistim en son, buna da diyeyim: Biraz da kotuler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yargılanmadan ölmese keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kim yargilicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 valla yarginin gunumuzdeki haline bakilirsa, bu arkadaslara yuru ya kulum diyen adami kim yargilicak ben de sormak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 nutella yerim said: john lennon dan geliyor,instant karma ahah abi agir delay girdi bu karmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Adam 92 yaşındaymış , daha ne ölmesi ne yargılaması, bitti ,gitti tükendi, kapadı dükkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aquila said: nutella yerim said: john lennon dan geliyor,instant karma ahah abi agir delay girdi bu karmaya.laggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar