Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deep Purple - 20.07.2009 - Istanbul Konseri

Laorx

Öne çıkan mesajlar

i can't feel, i can't see.
maybe i'll find on the way down the line
that i'm free, free to be me.
black night is a long way from home.

of bis muhteşemdi.
na na na na na nanananana.hush hush.

nese sakinleşeyim sdf
scorpions konserinden sonra da böyle olmuştum ben hauah
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar 60ını geçmiş olmasına rağmen hepimizi devirecek sahne performansına sahipler ve ben buna çok seviniyorum ya. En azından bize de gaz veriyolar zorla morla hareketleniyoruz.

Smoke on the water da seyirci katılımıyla bi ara Ian Gillan ın gözleri büyüdü "Ula nooliy?" gibisinden, komik bi andı.

Türk Marşı nın ardından Üsküdar a Giderken gelmesiyle "HOEAAAAY" tepkisi geldi, sesler biraz daha kısıldı.

Roger Glover tam bi sahne adamıymış, şahane şovmenmiş, Steve Morse la acayip eğlendiler. Aksini iddia edeni gıdısından öperim.

Son sözüm burdan Steve Morse a: "Lan allahsız! Sometimes I feel like screaming e öyle mi girilir? Hatta öyle solo atılır mı? Gözlerim kaydı orda resmen "aboğv" diye. Pis adam."

not: Ian Paice 98326798364 yaşına gelse de o davulları aynı hızla (ve aynı gazla) çalmaya devam edebilir, ben buna kanaat getirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Dream Theater ve Rock'n Coke için yazdığım yazıların ardından Deep Purple için de birkaç sayfa bir şey yazıcam lan diyordum konser dönüşü eve gelirken birkaç saat önce, ama yazacak bir şey yok. Adamlar kral. Tapacaksın bu adamlara. Başka yolu yok. Sen bu yaşa gelmişsin, hala bu performansı gösterebiliyorsan, hala Highway Star'ı, Strange Kind of Woman'ı, Hush'ı, Smoke On the Water'ı, Perfect Strangers'ı, Rapture of the Deep'i, Black Night'ı sanki 25 yaşındaymışsın gibi çalıp seyirciyi coşturuyorsan sana ancak tanrı ya da kral derler bu dünyada sevgili Deep Purple, sevgili Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Ian Paice ve Don Airey. Daha ne diyeyim ben. Rock'n Coke sonrası yorgun olurum, coşamam belki diye üzülüyordum ama Highway Star başlar başlamaz...

-Deno- said:

Don Airey'nin Türk seyircisi için yaptığı jest ve Steve Morse'un her daim gülmesi, o içten gelen sırıtışı aklımda kalacak olan diğer birkaç detay.

niye üzerinden saat geçince editleyemiyoruz yahu bu önceki mesajlarımızı

bunları demişim dün, küçük bir eklemede daha bulunayım. ben de konser sırasında Ian Gillan'ın ' tamam bunlara en çok dillerde dolaşmış olan şarkılarımızı çalmamız gerek, yoksa eşlik edemeyecekler ' gibi düşündüğünü hissettim. ama adamlar bize övgüler yağdırırken yüzlerinde o kadar samimi bir ifade vardı ki, belki de ben yanlış düşündüm. steve ya steve. hala herifin gülümseyişi ve sırıtışını unutamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

bunları demişim dün, küçük bir eklemede daha bulunayım. ben de konser sırasında Ian Gillan'ın ' tamam bunlara en çok dillerde dolaşmış olan şarkılarımızı çalmamız gerek, yoksa eşlik edemeyecekler ' gibi düşündüğünü hissettim. ama adamlar bize övgüler yağdırırken yüzlerinde o kadar samimi bir ifade vardı ki, belki de ben yanlış düşündüm. steve ya steve. hala herifin gülümseyişi ve sırıtışını unutamıyorum.

bence de gayet samimilerdi. herifler eğlendi konserde ve bu kadar sarkılara katılım olcanı tahmin etmiyorlardı bence.

steve morse zaten her dakka gülen bir adam. anormal büyük artı bence adam için. sürekli mutlu herif eglendiriyo bizi de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...