OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hg burda post kasan arkadaşlar burası sayılmıo Alıntıla
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 he şimdi madalyası varya yandık ayrıca sayılıyo Alıntıla
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 OogahBoogah said: hg burda post kasan arkadaşlar burası sayılmıo Buradaki postlar sayılıyor, Garbage'dakiler sayılmıyor. Ayrıca buradaki postlar sayılmasa madalyalıların yarısı dımdızlak kalırdı hehe. Alıntıla
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 garbıjdakiler sayılsaydı acaba nasıl bi madalya sıralaması oluşurdu üyelerde Alıntıla
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Millet post kasıyor resmen yahu burda. Burda da sayılmasın bence. Alıntıla
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 OogahBoogah said: hg burda post kasan arkadaşlar burası sayılmıo şakalaştım abi kızmayın Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eisenheim said: hoşgeldin alihan oha be eleman yörüngenin dışına postanalı hafta oldu hiçmi takip etmiyorsun hala hoşgeldin diyon post kascam diye rezil olma lan bari. Alıntıla
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Kadrolu hoşgeldinci olucam abi, karar verdim. Alıntıla
camel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sizin yüzünüzden banlandım lanet olsun dağa kaldırın bu topağı görmek istemiyorum :/ Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.