Truwan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Youtube'de denk geldim, maçı izlemedim ama süper bir corner çalışması. Bence gol verilmeliydi, başka bilgi vermiyorum sözü youtube'a bırakıyorum: www.youtube.com/watch?v=4tgtvDSwReI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tekrarında da gol oldu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Evet de olsun, direk o çaktırmadan gelip corneri kaçak kaçak kullanma olayı gol olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yanlız net gol yani. hiçbi kurak hatası falanda yok yani. chelseali oyuncuların ve hakemin odunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 oha tertemiz golü yemişler. ryan giggs e bi kere daha hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ahahah çok "ingiliz" bi hareket bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o topu chelseali bi futbolcu gelip almış olsaydı manchesterlılar banko itiraz ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 haha efsaneymiş yalnız. yan hakem satmaya çalışmış ama satamamış. tr de olsa hakem işini bırakmak zorunda kalırdı işte. asıl fark burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ohaha gavur yapıyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ahahaha muhteşem bir gol. Hakemin gözüne gözlük. Süper ya çok cin oluyor premier oyuncuları. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 epicmiş hani yazık olmuş gole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?29,3139884 ama süpermiş yani bi de silinmiş video peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 antalya alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi ryan gigs direk fanıyız ailecek izliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Silinmemiş videosu var mı bunun bi yerde ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Youtube'da var bir ton da sürekli siliniyor :) Aratırsan zaten bulunuyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ne yazmalıyım peki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Clever corner yaz Gerçi galiba başka bir videodan bahsediliyor ben kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Haha :D Oha harika, ama neden sayılmadı acaba. Mahalle maçı gibi biraz ya ben aslında kullandım korneri demek :) Muhteşem gerçekten, orda Rooney hoca ben korneri kullandım bak bu şekilde gelip alabilir çelsili isterse dese olur muydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi golunu yedi zaten hakemler,kural hatası yok orada sadece çakallık var ki harika birşey :) Yılın hareketi seçilmeli şu yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 nileppezdel said: Haha :D Oha harika, ama neden sayılmadı acaba. çünkü kimse dokunmadan drek aldı gitti sandı hakemler. nileppezdel said: orda Rooney hoca ben korneri kullandım bak bu şekilde gelip alabilir çelsili isterse dese olur muydu acaba?daha sertini diyor da kararı değiştirmek yemez zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 oha süpermiş bende şimdi izledim :) kesin çalışmışlar bunu yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 @ctulhu: Yok abi iş işten geçince diyo tabi dha sertini de kullanırken bi göz kırpıp bak kullandım ha deseydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oha gol mükemmelmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gördüğüm en ilginç korner çalışmasıydı hakketen ardından tekrarlanmaması gerekirdi gol yedik lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar