Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ehm war ı yükledim. patcher a çift tıkladım. ve hiçbirşey çıkmadı ekranda. restart attım, reinstall ettim. cacheyi sildim. hiçbirşey değişmedi. bu sorunu yaşayan başka biri var mı? çözümü var mı? yani çift tıklıyorum patcher a, 0.2 saniye yükleme şeysi gözüküyo, sonra hiçbişi olmamış gibi devam ediyo. 0/10 aldın benden mythic (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 xp lerde exe silinmesi gibi salakça bir olay vardı. Exe siliniyor, orda var gibi görünüyor. Resetden sonra exe nin olmadığını görüyoruz felan :P. istersen, ağ desteği ile güvenli modda patch yapmayı dene. Yapmaya başlarsa, kapat normal oturum aç devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nese internetten baktım dns buldum değiştirdim ordan bağlandım çekiyorum şimdi. ama yani çok ilginç ilk çıktığında bir sorun olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ve sorun da çözüldüğüne göre rahatlıkla 10 üzerinden 0 harici bir puan verirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Vermez bence :P. Sc azlığı yüzünden level olayı tam bi işkenceye dönmüşken zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 pve'siz, pq'suz bir ayda 37 rank. selam olsun işkence çekenlere ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 class ne idi :D gerçi 1 ay demişsin ama bu bişey ifade etmez. Online süresi ne karakterin bu önemli (%200 kasmıyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kotbs. online süresi 9 gün falandır ama power-level tarzı bir olaya girmedim, gayet casual takıldım kah orvr kah senaryo. her çeşit senaryoya girdim, daha önce giremediklerim dahil. (kasma müptelaları sağolsun varsa yoksa mourkain, anroc, serpent's idi malum) işlek sunucu seçildiği sürece ciddi bir sıkıntı olmaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Doğru, eğleniyorsan, online süresinin önemi yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 abi dns ekledim öyle çözdüm sorunu, belki 1 veya 2 veririm ama çok yükseltmem yani : ) baya zorlandım bi de çözüm bulana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar