Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 4. nescafemi de bitirdim kocaman kupamda. 11 de ki finale kadar ayık kalmam gerekli, çalışmam lazım. 5. bardaktan sonra gelirim tekrar. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nescafeyi herkes cok sever ama ben bitürlü ısınamadım ya bu tarz kahve falan vs nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Şimdi ben bu final işlerine yeniyim de, 3 saatlik bir sınavın ortasında uyumamak için önceden kaç saat uyku lazım? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ne güzel bölümüm var ya mesela bende yarın ders çalışcam evde bisürü pasta yapıcam finalde hangisini yapıcağıma karar vercem sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 aynı seyi de ben yasayacam yarın sana kolay gelsin.Ben nescafesiz sabahlamayı dusunuyorum bu sefer sabah agzımın tadı b*k gibi oluo sora ii olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kişisine göre değişir ama 1 saat uyku bana iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar