XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ben burda kimseye b.k atmıyorum Dmx in haberi yoktur piyasada Quaxis scriptlerinin olduğunun farkındada değildir.Delinquentin nbl ircsinden yolladığı dosyalar milletin elinde Dmx biraz araştırsa görücek...Nblda char ver quaxiste edit yapam kenk diyen herifin sözlerine inanmam ben arkadas...
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Silencer o degil de mantikli konussa insanlar biraz. Nebula yetkilileri neden parayla ya da char karsiliginda script alsin benden? Adamlar script yazmaktan aciz olsa su anki konumlarina gelebilirler miydi? Hey Allahim.[signature][hline]'crimson legend'
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Delinquent, 07 Mayıs 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Silencer o degil de mantikli konussa insanlar biraz. Nebula yetkilileri neden parayla ya da char karsiliginda script alsin benden? Adamlar script yazmaktan aciz olsa su anki konumlarina gelebilirler miydi? Hey Allahim. Nebula yetkilileri senden char karşılığı Script aldı demiyorum.Dikkatli okursan nebulada char karşılığı elaleme script dağıtıyorsun Quaxis scriptlerinden...
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ha pardon daha uc noktada bir yalan atmissin, yanlis anlamisim ben kusura bakma.[signature][hline]'crimson legend'
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 XalataN, ilac ismi kilikli arkadasim, neden bes gun once kaydolup uc gun once shard actigin halde burada eski kullanicilara, senden eski ve onemli adminlere, hatta alan yetkililerine bu tip desteksiz/saygisiz saldirilarda bulunmaya basladin? Amacin reklam yapmaksa, bu bolume mesaj atamadigin zaman pek reklam imkanin da kalmiyor, bilmem anlatabildim mi? Once Delinquent'in atildigini soylemissin, kendisi ayrildigini soylemis, Quaxis admini de gelip bunu dogrulamis. Scriptleri char karsiliginda dagittigini soylemissin, ben ortada Quaxis scripti dolastigini gormedim, hem boyle birsey olsa gercekten atilmis olurdu degil mi? Biraz daha dikkatli, destekli ve insanlara saygili mesajlar atmani rica ve tavsiye ediyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 [ustteki mesaj quote edilmez dedim daha demin, ama soylemekle anlayan bir yapin yok gibi :p -bag] sen 3 gün önce kaydolanları böylemi karşılıyorsun baggio ? İster 10 sene olsun isterse 100 sene önce olsun benim için seviye önemlidir.Ben burada kimseye gıcıklık olsun diye b.k atmıyorum Delinquentin bunlar soyluyecek yüzü yok sadece o kadar.Saldırıya başlamamın amacı reklam değil bunu soyluyeyim.Baggio benim Shardımda yok.Bazı gerçekleri açıklıyorum ne diyeyim.Doğru söylüyeni 9 köyden kovarlarmış... [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Mayıs 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 arkadaslar burayi nebula forumlarina cevirmeyelim lutfen ehhe bunu soyleyen ben miyim ya :P lutfen konuyu saptirmayalim baya (7-8) yetenekli arkadas buldum ama hevesli olanlarida (tabi bilgisi ciddi anlamda yuksek olmasiyla sartiyla) alikoymak istemem yardim etmek isterlerse.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ÜSTTEKİ MESAJ QUOTE EDİLMEZ! KODLUYORUM: Ü-S-T-T-E-K-İ M-E-S-A-J Q-U-O-T-E E-D-İ-L-M-E-Z-![signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hayır topicleri şaşırdın. seninki developer aranıyorda :)[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: XalataN, 07 Mayıs 2004 23:04 tarihinde demiş ki: sen 3 gün önce kaydolanları böylemi karşılıyorsun baggio ? İster 10 sene olsun isterse 100 sene önce olsun benim için seviye önemlidir. Anlayisina hayran kaldim, benim de soylemek istedigim buydu, ortaya seviyesiz iddialar/sakalar atip sonra uste cikmaya calisirsan bu bolumden tamamen cikmak zorunda kalabilirsin. Genel olarak kimsenin kimseye hakaret, iftira vs etmesine izin vermiyoruz, ama balonu yeni patlamis bir user bunu eski ve tanidik bir kullaniciya, emektar bir admine, hatta bir alan yetkilisine (bkz. diger topicde siloya ettigin terbiyesizlik) yaptiginda tolerans limitlerimiz cok daha kisaliyor, bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Silencer "izotonik" adli hesabim halen bulunmaktadir Nebula'da (her ne kadar ben kullanmiyor, arkadaslarima devretmis olsam da) istersen kontrol edebilirsin. Bir suphem/suphen oldugundan degil de, bazi insanlar ille gozune gozune sokulunca anliyor, yardimci olalim dedim arkadas ;)[signature][hline]'crimson legend'
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 şimdi gelen ö.m : XalataN, 07 Mayıs 2004 23:15 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- 13 yaşındaki veletsin bana kafa tutma[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 3 mayıs doom günümdü :) 16'ma bastım. vatana millete hayırlı olsun.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bende 17 yasindaki veledim. Bilinsin. Eheh.[signature][hline]'crimson legend'
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 evet. netteki "veletlik, bebelik" mantığını çözmüş değilim.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bronx birazdan hepimizi havaya atıp tek tek vurucak. hatta vurmayıp yere düşmemizi bekleyebilir. forumu konusuna havale edelim...[signature][hline]Silencer
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: TheCoder, 07 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ölemi hayırlı olsun bilsem pastadan çıkardım senin için.. bu topic'e son mesajım: keşke çıksaydın.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ahaha evet keselim. src.newitem i_worshipper src.act.equip return 1 der ve kacarim. ;)[signature][hline]'crimson legend'
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Noluyor burda ? Bişimi kaçırdım :-)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
taz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Faust, 07 Mayıs 2004 23:17 tarihinde demiş ki: şimdi gelen ö.m : XalataN, 07 Mayıs 2004 23:15 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- 13 yaşındaki veletsin bana kafa tutma çok kaliteli bi insan olduğunu atılan p.m'leri publicte paylaşarak belli ediyosun. madem böyle kral olunuyo, ben de yazayım şu bomba muhabbeti..[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 DynamicK in üstüne wb tanımam kusura bakmayın...Hem kac tane kel wb olabılır hem yaratıcı hem parlak :)[signature][hline]|Pyro|
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 halkimizi televoleler bu hale getirdi galiba...[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 evet[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konu çok sapmış.Bronx ve takımına başarılar dilerim.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar