Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

of gene stress

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben bu finallere yine acayip stres yaptım. gerçekten de kabusum oldular.

demin de notlarım ile ilgili varyasyonların ardından terlemiş bi şekilde uyandım.

oha ne oluyor lan dedim.

olm yok mu sakinleştiren kendine güven tazeleyen yöntemleriniz?
yada mat fiz çalışma yöntemleriniz. fena olmuşum cidden.
Mesaj tarihi:
dinananim sakin ol.
unutmaki bu final donemi dediğin donem universite hayatinda min 8 defa yasayacagin bişey, tadini cikar, her yurlu notunu dilen, uykusuz kal, calis, kendini parcala ama uykularini kacirma.
unutma ki, sen koskoca bi kişisel modusun ve finaller bitince ankaraya geliyosun iciriyoruz :D
Mesaj tarihi:
abi ayni durundayim ya hayati sorguluyorum ben resmen suanda acaip stressli ve problemliyim ama kisisele topic acmaya üseniyorum ben ne bok yicem abi biyoloji okuyorum ezberim 0 hersey ezber profun bi kitabi var anlamak imkansiz biodan mezun olsamda bi bok olucagi yok
Mesaj tarihi:
hayatimda ders calismam lazim diyerek ders calisma sayim 5'i gecmemistir calisamiyorum calismiyorum kufur edicem edemiyorum beni biyolojiden soguttular kufur ediyorum ama yazamiyorum
Mesaj tarihi:
FİNALLERE KAFAM DİYORUM.

MAT I aka BELALIM.. vizeden 55 alıp "heyo heyo heyo bu sefer geçtim süferim heyo heyo" (25 alsam yetecekti finalden) şeklinde sevgi kelebeğine dönüşüp finalde boş kağıt verdim ve 05 aldım ! OF! okul biter mat bitmez diyorum.
Mesaj tarihi:
hacı sana yardımcı olmayı çok istiyorum ama inan hiç finallerde stres yapmadığımdan, sana garşı bi empati geliştiremiyorum. o sebeple, relax ol. sınav zamanını değil sınavdan sonraki zamanı düşün, derin nefes al filan. yaparsın sen, güveniyom ben sana. kardişim benim
  • Yeni Oluştur...