Dynun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ya ben bu finallere yine acayip stres yaptım. gerçekten de kabusum oldular. demin de notlarım ile ilgili varyasyonların ardından terlemiş bi şekilde uyandım. oha ne oluyor lan dedim. olm yok mu sakinleştiren kendine güven tazeleyen yöntemleriniz? yada mat fiz çalışma yöntemleriniz. fena olmuşum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mont giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 veee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hamama git rahatlarsın sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hatamı anladım tşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 dinananim sakin ol. unutmaki bu final donemi dediğin donem universite hayatinda min 8 defa yasayacagin bişey, tadini cikar, her yurlu notunu dilen, uykusuz kal, calis, kendini parcala ama uykularini kacirma. unutma ki, sen koskoca bi kişisel modusun ve finaller bitince ankaraya geliyosun iciriyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ofgh yarın gene saçlarımı yolucam finalde iofgh stres ofghjfgadf. Scheme sucks dgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 abi ayni durundayim ya hayati sorguluyorum ben resmen suanda acaip stressli ve problemliyim ama kisisele topic acmaya üseniyorum ben ne bok yicem abi biyoloji okuyorum ezberim 0 hersey ezber profun bi kitabi var anlamak imkansiz biodan mezun olsamda bi bok olucagi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hayatimda ders calismam lazim diyerek ders calisma sayim 5'i gecmemistir calisamiyorum calismiyorum kufur edicem edemiyorum beni biyolojiden soguttular kufur ediyorum ama yazamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 aspera dinledik ares ftw :D evet yarın iki final var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 erkut uyudun mu lan ders calıssana. ben simdi baslıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 FİNALLERE KAFAM DİYORUM. MAT I aka BELALIM.. vizeden 55 alıp "heyo heyo heyo bu sefer geçtim süferim heyo heyo" (25 alsam yetecekti finalden) şeklinde sevgi kelebeğine dönüşüp finalde boş kağıt verdim ve 05 aldım ! OF! okul biter mat bitmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hacı sana yardımcı olmayı çok istiyorum ama inan hiç finallerde stres yapmadığımdan, sana garşı bi empati geliştiremiyorum. o sebeple, relax ol. sınav zamanını değil sınavdan sonraki zamanı düşün, derin nefes al filan. yaparsın sen, güveniyom ben sana. kardişim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 oha dinan ne grassın lan. illa bölüm birincisi olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 mecbur olacak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hele bi olmasın bak naapıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kulaklarından tavana asarız valla dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben döverim. hem de çok döverim. ama severim de. ne de olsa evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 senin finalin yok mu lan yatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yiyim finalini sana bişey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bana bişey olmaz. sonra baş aldım diye dolanıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 basarım kırbacı basarım kırbacı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 3-0 hükmen mağlup olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 uyuyayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hakem kararı ile ama.. hırdavatçı hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar