sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 göz diktiğim bütün sarışınları götürüo eleman izzie'den sonra sj olmadı javier :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben sevdim filmi. ama herkesin sevebilceği bi film değil. tipik bağyan olmamdan kaynaklanıyo sanırım sevmem. javier bardeme dicek bişey bulamıyorum ... ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çok orjinal bir film değil hani ama eğlencelik izleniyor izlerken neler olacağını öngörebiliyorsunuz zaten bir yerinde oheha demiştim sadece. 3 ytl'ye eşşek gibi cinebonus'da izliyorum filmleri o yüzden vay babam neden sinemada gittim demiyorum, eğlendim çıktım yani. artı scarlet'le penolope'yi aynı anda yiyebilecek adam olmak, hayat budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 filmin adı çok hoşuma gidiyor ya. adı çok sade koyulmuş tüm olayı özetliyor. vicky, cristina ve barcelona. ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 DarKRideR said: Sly-One said: scarlett in büyüsü zaten doğal olması büyüsü zaten çirkin olması seni döverim alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Vakit kaybı olan bi film =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 penelope ve scarlett'in öpüşmesi erotik ama film hakkat vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bilemiyorum, çok kararsızım. güzel olan film mi, yoksa javier bardem mi bilemiyorum. ispanya, ispanyolca zaten mükemmel şeyler bunlar fakat, javier en mükemmeli sanırım. ha bir de müzikler, ekleyeyim. ilişkiler yumağı filmin kalanı. havyar badem on numara <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben eğlendim açıkçası. penelope ispanyada kendini buluyor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gayet güzelmiş film burda yorumları görüp çekip izledim. karakterler çok hoş hikaye enteresan, vaktim kaybolmadı açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bu gün izleyebilirim. Ama iki sorum var: Film İngilizce, İspanyolca falan değil, değil mi? Altyazı okuyasım yok hiç. Klasik Woody Allen filmi mi, dialog dolu? Gidip de beklemediğim birşeyle karşılaşmak istemiyorum. Sınav arası kafa dinlemek için gidiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ingilizce, bi narrator var, masal anlatır gibi anlatıyor. gayet hoş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 fede said: çok güzel bir filmdi. filmin heryerinden woody allen akıyodu. aynen öyle süper bi filmdi her zamanki gibi. müthiş durum hikayeleri yazıp yönetiyor edit: zaman kaybı diyen arkadaşlar genel olarak filmden anlamıyor dicem. bazı kızanlar olucak hani zevk renk olayı da ama sinema adına çok güzel bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 utopia said: bilemiyorum, çok kararsızım. güzel olan film mi, yoksa javier bardem mi bilemiyorum. ispanya, ispanyolca zaten mükemmel şeyler bunlar fakat, javier en mükemmeli sanırım. ha bir de müzikler, ekleyeyim. ilişkiler yumağı filmin kalanı. havyar badem on numara <3 havyer dediğin adam bildiğin hakan altun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://noticias.biboz.net/imagenes/2008/02/javier-bardem-oscar.jpg böyle gülsün hakan altun. böyle oscarlar alsın. ispanyolca konuşsun. lütfen. edit: böyle kırık çıksın link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gelsin benle evlensin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 cansın, lütfen. bunu konuşmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 javier'e uzanan diller kopsun. http://1.bp.blogspot.com/_VPFo4Nzmas8/SJsq9Dh3uRI/AAAAAAAAAus/0CUjD6Iycqk/s400/Javier+Bardem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hakan altundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 onun şarkısı da var öyle zaten, senin için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 iki resim arasındaki 1 farkı bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 asalet yavrum, asalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar