sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 göz diktiğim bütün sarışınları götürüo eleman izzie'den sonra sj olmadı javier :X
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben sevdim filmi. ama herkesin sevebilceği bi film değil. tipik bağyan olmamdan kaynaklanıyo sanırım sevmem. javier bardeme dicek bişey bulamıyorum ... ühü
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çok orjinal bir film değil hani ama eğlencelik izleniyor izlerken neler olacağını öngörebiliyorsunuz zaten bir yerinde oheha demiştim sadece. 3 ytl'ye eşşek gibi cinebonus'da izliyorum filmleri o yüzden vay babam neden sinemada gittim demiyorum, eğlendim çıktım yani. artı scarlet'le penolope'yi aynı anda yiyebilecek adam olmak, hayat budur.
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 filmin adı çok hoşuma gidiyor ya. adı çok sade koyulmuş tüm olayı özetliyor. vicky, cristina ve barcelona. ne güzel ya.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 DarKRideR said: Sly-One said: scarlett in büyüsü zaten doğal olması büyüsü zaten çirkin olması seni döverim alan yetkilisi
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Vakit kaybı olan bi film =/
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 penelope ve scarlett'in öpüşmesi erotik ama film hakkat vakit kaybı.
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bilemiyorum, çok kararsızım. güzel olan film mi, yoksa javier bardem mi bilemiyorum. ispanya, ispanyolca zaten mükemmel şeyler bunlar fakat, javier en mükemmeli sanırım. ha bir de müzikler, ekleyeyim. ilişkiler yumağı filmin kalanı. havyar badem on numara <3
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben eğlendim açıkçası. penelope ispanyada kendini buluyor valla :D
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gayet güzelmiş film burda yorumları görüp çekip izledim. karakterler çok hoş hikaye enteresan, vaktim kaybolmadı açıkcası.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bu gün izleyebilirim. Ama iki sorum var: Film İngilizce, İspanyolca falan değil, değil mi? Altyazı okuyasım yok hiç. Klasik Woody Allen filmi mi, dialog dolu? Gidip de beklemediğim birşeyle karşılaşmak istemiyorum. Sınav arası kafa dinlemek için gidiyorum zaten.
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ingilizce, bi narrator var, masal anlatır gibi anlatıyor. gayet hoş film
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Teşekkürler.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 fede said: çok güzel bir filmdi. filmin heryerinden woody allen akıyodu. aynen öyle süper bi filmdi her zamanki gibi. müthiş durum hikayeleri yazıp yönetiyor edit: zaman kaybı diyen arkadaşlar genel olarak filmden anlamıyor dicem. bazı kızanlar olucak hani zevk renk olayı da ama sinema adına çok güzel bi filmdi.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 utopia said: bilemiyorum, çok kararsızım. güzel olan film mi, yoksa javier bardem mi bilemiyorum. ispanya, ispanyolca zaten mükemmel şeyler bunlar fakat, javier en mükemmeli sanırım. ha bir de müzikler, ekleyeyim. ilişkiler yumağı filmin kalanı. havyar badem on numara <3 havyer dediğin adam bildiğin hakan altun yav
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://noticias.biboz.net/imagenes/2008/02/javier-bardem-oscar.jpg böyle gülsün hakan altun. böyle oscarlar alsın. ispanyolca konuşsun. lütfen. edit: böyle kırık çıksın link.
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 javier'e uzanan diller kopsun. http://1.bp.blogspot.com/_VPFo4Nzmas8/SJsq9Dh3uRI/AAAAAAAAAus/0CUjD6Iycqk/s400/Javier+Bardem.jpg
utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 onun şarkısı da var öyle zaten, senin için sanırım.
Öne çıkan mesajlar