adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gastrolog ne abi ahhaha:D hazır pizza bile yaparken normal fırın kullanıyorum ben microdalga tereyağ eritmek için,donmuş yiyecekleri çözmek için,dünden kalan yemekleri ısıtmak için kullanılır pişirmek için değil mesela;al bi donmuş karides microdalgada 6 dk ısıt teknik olarak pişmiş oluyo onu öyle yiyosun ama aslı o değil çözüceksin buzunu microdalgada güveçe koycaksın sonra üstüne biber koyucaksın kaşar rendeliyeceksin biraz tereyağ vericeksin fırın'a 15 dk babalar gibi afiyet olucaksın microdalgada yemek pişirmiyelim pişirtirmiyelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mikrodalgaya kedi koysan patlar. içinde su olmayan bişi koy uzaktan kumanda mesela hiç ısınmaz bile. içindeki taneciklerle ışın verdikleri için endotermik santral reaksyonuna giriyor. teknik bilgidir dipnot vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Cintonik said: çok güzel pilav yapılıyor mikrodalgada. fail. sen mikrodalga'da pilav yaparak baştan fail olmuşunda farkında deilsin cinton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 mikrodalga olayı zararlı değilmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 mikrodalgada pilav yapılabiliyor olması mikrodalgada pilav yapılmasını mantıklı kılmıyor gideceğin yere arabanla geri viteste de gidebilirsin arkaya bakaraktan arabanın böyle bir kabiliyeti var ama bunu yaparsan hakkında pek hoş düşünmem ocak var normal fırın var onları kullanıyoruz biz yemek yaparken tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 O kurt o kadar endişelenilecek bir şey değil. Arada çiğ sucuk filan yediğimde oluyor bende, şurubunu içiyorsun, hoop eşek cennetini boyluyorlar. İnsan ölmeden her şeyi denemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 microdalga ççok ideal değil pişirme işi için, bu bir gerçek. yanlış bilmiyorsam su moleküllerini saniyede bilmem kaç kere çarpıştırıp ısı elde edildiği için, yemekte fazla su kaybı oluyor. çok kuru oluyor yiyecekler; ama tencere yemekleri yapılabiliyor gayet güzel. pizzadır vs olmuyor ama. bi de, radar yapacağız diye yola çıkan adamların bulduğu bir pişirme şekli. o yüzden çok şey beklemeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 başlığı zaten teknik olarak pişirilmemiş besin yediğimin farkındayım, bişey olur mu diye açtım, niye ezdiniz ;_; mikrodalga radyo dalgalarından çok da zararlı değil diye biliyorum fırının içine girmediğin veya kömürleştirene kadar ısıtmadığın sürece. ayrıca bir pizza veya dünden kalan köfte vsyi 2-3 dklığına koyup derse devam mı yoksa 15 dk hadi pişti ha pişecek şeklinde sabırsızlanmak mı ? bence birincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Laorx said: Cintonik said: çok güzel pilav yapılıyor mikrodalgada. fail. sen mikrodalga'da pilav yaparak baştan fail olmuşunda farkında deilsin cinton. gerçek dünyaya hoşgeldin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bir sebzeyi yağlı kağıtla sarıp mikrodalgaya koyunca sebzeden cıkan su buharı kağıtta hapsoluyor ve sebze buharda pişmiş gibi oluyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben o yöntemle tost makinesinde sucuk pişiriyorum edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sebze barsak kurdu yapmaz. zaten vitamini kacmasin diye sebzeyi cig yemek gerekir. Ha$lanmi$ yemeklerin hicbir yarari yoktur. bla bla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar