Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mikrodalga ve donmuş sebze paranoyası

Fly

Öne çıkan mesajlar

gastrolog ne abi ahhaha:D

hazır pizza bile yaparken normal fırın kullanıyorum ben
microdalga tereyağ eritmek için,donmuş yiyecekleri çözmek için,dünden kalan yemekleri ısıtmak için kullanılır
pişirmek için değil
mesela;al bi donmuş karides microdalgada 6 dk ısıt teknik olarak pişmiş oluyo onu öyle yiyosun
ama aslı o değil
çözüceksin buzunu microdalgada güveçe koycaksın sonra üstüne biber koyucaksın kaşar rendeliyeceksin biraz tereyağ vericeksin fırın'a 15 dk
babalar gibi afiyet olucaksın

microdalgada yemek pişirmiyelim pişirtirmiyelim!
Sosyal ağlarda paylaş

mikrodalgada pilav yapılabiliyor olması mikrodalgada pilav yapılmasını mantıklı kılmıyor

gideceğin yere arabanla geri viteste de gidebilirsin arkaya bakaraktan arabanın böyle bir kabiliyeti var ama bunu yaparsan hakkında pek hoş düşünmem

ocak var normal fırın var onları kullanıyoruz biz yemek yaparken tavsiye ederim (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

microdalga ççok ideal değil pişirme işi için, bu bir gerçek.

yanlış bilmiyorsam su moleküllerini saniyede bilmem kaç kere çarpıştırıp ısı elde edildiği için, yemekte fazla su kaybı oluyor. çok kuru oluyor yiyecekler; ama tencere yemekleri yapılabiliyor gayet güzel. pizzadır vs olmuyor ama.

bi de, radar yapacağız diye yola çıkan adamların bulduğu bir pişirme şekli. o yüzden çok şey beklemeyin yani
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı zaten teknik olarak pişirilmemiş besin yediğimin farkındayım, bişey olur mu diye açtım, niye ezdiniz ;_;

mikrodalga radyo dalgalarından çok da zararlı değil diye biliyorum fırının içine girmediğin veya kömürleştirene kadar ısıtmadığın sürece.

ayrıca bir pizza veya dünden kalan köfte vsyi 2-3 dklığına koyup derse devam mı yoksa 15 dk hadi pişti ha pişecek şeklinde sabırsızlanmak mı ?

bence birincisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...