Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BE Rogue - Full Naxx 25 - Red Proto

Vislyn

Öne çıkan mesajlar

Çeşitli sebeplerden oyunu bıraktım için accountu satmak istiyorum.

Gold;

Şu an fazla goldu yok maalesef.Fakat bütün woltk daily questleri açık.Birkaç tane flask ve bir sürü yemek de mevcut.

Armory;

The World of Warcraft Armory

Item;

5/5 T7 (Naxxx 10) - 4/5 T7,5(Naxx 25).

Ayrıca pvp item isterseniz harcayabileceğiniz 147 Emblem of Heroism bulunmakta.
Diğer slotların çoğunda bir rogue için şu an alınabilecek en iyi itemlar var.Upgrade itemlar ise çok büyük fark yaratacak değiller.
Ayrıca birçok TBC itemı(Sunwell-BT-5/8 T6-Görüntüsünü beğendiğim için sakladığım Undead Slaying seti),Woltk'da quest yaparken alınan kayda değer trinket,yüzük gibi itemlar,yedek olarak sakladığım naxx10-25 dropları ve birçok fun item da bankada duruyor.

Weapon olarak;

Oyunun en iyi mutilate daggerları;

Webbed Death(Berserking enchantlı)
Murder(Berserking enchantlı)

Combat için,

Hatestrike(Mongoose enchantlı)
Torment of the Banished(Mongoose enchantlı)
Widow's Fury(Mongoose enchantlı)

Profession;

Engineering - 450 Horde Expeditiona Exalted olduğu için Mechano-hog recipe'ı alabilir.

Leatherworking - 403(Sadece kendime enchant yapabilmek için 400 e çıkardım onun dışında bir işe yaramadığı için boşuna para harcayıp fullemek istemedim)

Fishing - 450 / Mastercraft Kalu'ak Fishing Pole bulunmakta.

Cooking - 450 / 50 adet Northern spices ve Nortrend recipelarından sadece 3'ü haric hepsi bulunmakta.3.0.8 de rahatlıkla Chef olabilir.

Mount;

[*]Glory of the Hero Achievementı ile gelen Red-Proto drake.

[*]Engineering Flying Machine.

[*]Karakter bütün şehirlere exalted olduğu için bütün factional yer mountlarından var.

[*]White Polar Bear - Stormpeaksde daily questten oldukça düşük sansla çıkan bir mount.

[*]Armored Brown Bear

[*]Black War Mammoth

[*]Swift Brewfest Ram

Pet:

Pet Achievementı şu an tamamlanmıs durumda.

Reputation;

Woltk factionlarından Argent crusade ve Ebon Blade Revered

Kirin Tor-Kalu'ak-The Sons of Hodir-Wyrmrest Exalted

Frenzyheart-Oracle quest chainin sonundayım eğer son görevi yaparsanız istediğinizi seçip onlara da rep kasabilirsiniz.

Title;

[*]Ambassador,

[*]Champion of Frozen Wastes,

[*]the Hallowed,

[*]Merrymaker,

[*]Jenkins.

Not:
Char transfer-Recostimization ve İsim değiştirme açık.

Görüldüğü gibi oldukça emek verdiğim ve zaman ayırdığım bir karakter.Çeşitli sebeplerden oyunu artık oynamaya fırsat bulamayacağım için satıyorum.Acc benim üstüme,bütün kutuları ve bilgileri mevcut kimlik fotokopisini de vereceğim hiç bir güven sorununuz olmasın.Ayrıca acc şu güne kadar en ufak bir hack olayı yaşamamıştır.Tercihim Ankara'dan yüzyüze gerçekleştirmek satışı.Fakat diğer şehirlerdeki arkadaşlarla da anlaşırız bir şekilde.700YTL düşünüyorum fiyatı.PM leri sık sık kontrol ediyorum oradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
tek artısı proto drake bir de ambassador benim gördüğüm. neden ağzınızın suyu aktı bilemedim. ha ama yurtdısı meselesine katılıyorum türk piyasasında çok düşük fiyatlar.

LOL, daha ne olabilir?

Ulduar falan çıktı da biz farklı serverda falan mı oynuyoruz?

Alabileceği en iyi itemleri almış işte, title'lar falan umrumda olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Ulduar' a var bayağı abi. Hayırlı satışlar, güzel karakter.

kesinlikle.Ayrıca ulduar'ın gelmesini wotlk'un çıkmasına benzetilmesi enteresan.Ulduar gelince yeni quest mavileri mi gelicek 240 item lvl'ında? Zaten ortalamanın üzerinde bi zorluğu olacağı söyleniyor Ulduar'ın.Bu charın üzerindekilerin outdate olmasına daha epeyce var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...