Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Korax Orası öyle , ama her yeni shard için geçerli değildir bu. Bence cok shard cok fikir demek.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 gılıçlı kantır ha hehheh güzel sölemişsin Korax. CS değil UO diyoruz anlamiorlar :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bence çok server açılması daha iyi rekabet ve kaliteyi arttırır. Zaten her açılan 20 serverdan 1-2 tanesi tutuyor sadece.[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 allah aşkına bu kadar geyiğe açık bir millet görmedim ya, yada konu saptırma konusunda uzman bir millet :) konu ne konunun son geldiği nokta ne Konu neden bu kadar server diye açılıyor :) atılan 27 mesajdan 2 -3tanesi konu ile ilgili geri kalanı chat mi cat mı counter mı cantır mı Kılıç mı gılıç mı :) ilginç milletiz vesselam[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tatacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 orhan ozkara imzamndaki ------------- ---------- tatacakdır mı tadacaktır mı ? :) al bi konu saptırmak icin neden daha :)[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 orhan ozkara imzamndaki ------------- ---------- tatacakdır mı tadacaktır mı ? al bi konu saptırmak icin neden daha ____________________________________________________ sanırım sende imzamndaki derken imzandaki demek istedin *Gülümser*[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 11 Mayıs 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Emote: Konusacak Bisi Yok Ya Bi Shard Adresi verin powerhead ?[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Az bekle hemen açıyorum :) senin için nasıl olsa moda bu aralar server açmak :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Msn İcq Falanmm Bisi Varmi ? Hadi Cikicam Yarin Okul Var Hocalarla Kavgaliyim zati[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bakarmısın adam cidiye almış :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sen neyden bahsediyon ben ciddiye aldim cünkü canım sıkılıyo(sakın aklından geceni soleme) bide istersen ben aciim PvP yapalım tabi gucun yeterse :) Lady Sementa :-)[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star [Bu mesaj LadySementa tarafından 11 Mayıs 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sağolasın ama ben esnaf adamım :) anlamam öle adam kesmekten :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ne isle mesgulsun ?[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 msn ye gel :) [email protected][signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 olmuo[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sen ver adresini[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 [email protected][signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bide aç istersen :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 açıkkk[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bende kapalısın özel mesajdan görüşelim :) kilitleyecekler forumu[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ohaea chatmi leyyn buraaaa, ohh çay kahve?[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bence bu bu konu bu foruma yakışmamış,burası server ile ilgilenenlerin yeri değilmi, biraz muhahabbet kültürümüzü arttırmamız lazım!![signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ya Tomanbay Serverina Girdim Ama Bisi yok 100 gp ?[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 100gp ? :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 girer girme ne bulacaksınki,daha player yok yeni açtık hele millet şaşkınlığını atsın üzerinden bak neler olur.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar