Othranx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sınıfta herkesin önünde çek öp bakalım ne yapacak?
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ahah önce bi güzel döv, gözlerini morart. kaburgalarını kır. sora "sana aşığım" de. sora döverim de severim de ben böyleyim dersin.
ssg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 olum malsınız , bence durum kötü değil , hemen çocuğa gazı vermişsiniz yok kızı unut ühü ühü. Bak şeker kardeşim şu andan sonra kızın üstüne ara,yanına git konuş, o kaçtıkça sen kovala ama asla özür dileme , konu açılırsada güzellik dediğin görecelidir gülüm benim algılarım bozuk olabilir falan tarzı felsefeye vur , güzel güzel kızın bi tarafını kalkmadan indirmişsin
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 güzel kıza "çirkinsin" demek.. "çirkinsin" dediğin kıza aşık olmak.. hmmmmm. ironik.
ssg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ha bu arada aynısı benim başıma gelmişti , kızın gözleri dolunca dayanamayıp şaka yaptım demiştim sdf
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kızı seviyosan bile kıza seni seviyorum demek yanlış. köpeğin olduktan sonra diyebilirsin :p şaka bi yana ilişki istiyorsan ilişki belli bir yere geldikten sonra dicen böyle şeyleri ki, kız "öe bu ne be sokakta her gördüğüne mi diyo" demesin.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kız gerçekten güzelse şaka yaptığın konusunda ısrar et. yahu bana inanmıyosan aynaya bi bak güzel olduğun bariz birşey değilmi falan de. biliyorum böyle bi şaka çok çocukçaydı ama yanında saçmalıyorum işte falan diye kıvır dsfsdf
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ÇIKAR VUR MASAYA. diyen oldumu hiç okumadım konuyu asdasfa
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 caps on plz. küçük harflerle hiç anlamı olmuyo
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dostum önemli olan iç güzelliği. g string mi paçalı don mu
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ginaly said: Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? ABİ GINALY AKMIŞ TOPİĞE OF ASDLGHSAHSADSFSS
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 pika pika güzel olan kıza çirkin dersen sende sorun var demektir.bırak başkası çıksın onla DSFNDSDFADS
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya sanırım gotunu kaldırmama icgudusuyle yapmıs o hareketi de yani onu yapmanın farklı yolları var neyse artık:)
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Git kızın yanına, Bak gözlerine dik dik, bi yılmaz güney bakışı atıp, ya benim olursun ya toprağın de. Polise haber vermezse senindir:D
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ssg said: ha bu arada aynısı benim başıma gelmişti , kızın gözleri dolunca dayanamayıp şaka yaptım demiştim sdf Sonuç noldu? :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nolcak bok olmuştur! @ginaly: zuahuzhauzauazahzu edit:lan burası garbage değilmiş.. tüh.. ayrıca ginaly +1 sınıf başkanı nerde lan?
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Pikachu* said: Arkadaşlar şimdi ben bir kıza çok ama çok aşığım. Ve onla mesajlaşmalara felan başladık kız bizim sınıfta ve daha yeni ona dedimki sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya dedim ya ben aptalmıyım ya telefonları felan kapadı nasıl gönlünü alabilirim ? az aşık olan var mı hiç hayatında? miktarı nasıl ölçülüyor bu hıbının olm?
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bence kız başkasıyla çıkmaya başlamıştır.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Laraken said: az aşık olan var mı hiç hayatında? miktarı nasıl ölçülüyor bu hıbının olm? Buraya sorcan onu http://www.bipm.org/en/si/
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 miktarı karşındaki için yapabileceğin deliliklerin miktarı ile ölçebilirsin.Eh adam çirkinsin dediğine göre çok büyük bir delilik yapmış bu da onun çok ama çok aşık olduğunu gösteriyo. ben bile inanamadım buna.Beynim sulanmış.Evet
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hiç söylememişsin gibi takıl gordugunde selam ver muhabbete girme, space lazım biraz kıza. olay alıp verme meselesi kıza çok vermişsin biraz da kız versin sen al.
maelstromb Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Pikachu* said: sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya Epic Fail. Seni ararsa çok, çok iyi bir anına denk gelmiş olması gerekir. Cidden epic bir fail vermişsin.. Kolay gelsin.
Öne çıkan mesajlar