Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapmam Lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olum malsınız , bence durum kötü değil , hemen çocuğa gazı vermişsiniz yok kızı unut ühü ühü.
Bak şeker kardeşim şu andan sonra kızın üstüne ara,yanına git konuş, o kaçtıkça sen kovala ama asla özür dileme , konu açılırsada güzellik dediğin görecelidir gülüm benim algılarım bozuk olabilir falan tarzı felsefeye vur , güzel güzel kızın bi tarafını kalkmadan indirmişsin
Mesaj tarihi:
kızı seviyosan bile kıza seni seviyorum demek yanlış.

köpeğin olduktan sonra diyebilirsin :p

şaka bi yana ilişki istiyorsan ilişki belli bir yere geldikten sonra dicen böyle şeyleri ki, kız "öe bu ne be sokakta her gördüğüne mi diyo" demesin.
Mesaj tarihi:
kız gerçekten güzelse şaka yaptığın konusunda ısrar et.
yahu bana inanmıyosan aynaya bi bak güzel olduğun bariz birşey değilmi falan de. biliyorum böyle bi şaka çok çocukçaydı ama yanında saçmalıyorum işte falan diye kıvır dsfsdf
Mesaj tarihi:
ginaly said:
Pikachu* said:
dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini

edit:Kızda çok güzel ya

nerde lan edit?

ABİ GINALY AKMIŞ TOPİĞE OF ASDLGHSAHSADSFSS
Mesaj tarihi:
Pikachu* said:
Arkadaşlar şimdi ben bir kıza çok ama çok aşığım. Ve onla mesajlaşmalara felan başladık kız bizim sınıfta ve daha yeni ona dedimki sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya dedim ya ben aptalmıyım ya telefonları felan kapadı nasıl gönlünü alabilirim ?

az aşık olan var mı hiç hayatında? miktarı nasıl ölçülüyor bu hıbının olm?
Mesaj tarihi:
miktarı karşındaki için yapabileceğin deliliklerin miktarı ile ölçebilirsin.Eh adam çirkinsin dediğine göre çok büyük bir delilik yapmış bu da onun çok ama çok aşık olduğunu gösteriyo.

ben bile inanamadım buna.Beynim sulanmış.Evet
Mesaj tarihi:
hiç söylememişsin gibi takıl gordugunde selam ver muhabbete girme, space lazım biraz kıza. olay alıp verme meselesi kıza çok vermişsin biraz da kız versin sen al.
Mesaj tarihi:
Pikachu* said:
sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya

Epic Fail.

Seni ararsa çok, çok iyi bir anına denk gelmiş olması gerekir. Cidden epic bir fail vermişsin.. Kolay gelsin.
  • Yeni Oluştur...