Othranx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sınıfta herkesin önünde çek öp bakalım ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ahah önce bi güzel döv, gözlerini morart. kaburgalarını kır. sora "sana aşığım" de. sora döverim de severim de ben böyleyim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 olum malsınız , bence durum kötü değil , hemen çocuğa gazı vermişsiniz yok kızı unut ühü ühü. Bak şeker kardeşim şu andan sonra kızın üstüne ara,yanına git konuş, o kaçtıkça sen kovala ama asla özür dileme , konu açılırsada güzellik dediğin görecelidir gülüm benim algılarım bozuk olabilir falan tarzı felsefeye vur , güzel güzel kızın bi tarafını kalkmadan indirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 güzel kıza "çirkinsin" demek.. "çirkinsin" dediğin kıza aşık olmak.. hmmmmm. ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ha bu arada aynısı benim başıma gelmişti , kızın gözleri dolunca dayanamayıp şaka yaptım demiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 önemli olan manevi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kızı seviyosan bile kıza seni seviyorum demek yanlış. köpeğin olduktan sonra diyebilirsin :p şaka bi yana ilişki istiyorsan ilişki belli bir yere geldikten sonra dicen böyle şeyleri ki, kız "öe bu ne be sokakta her gördüğüne mi diyo" demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kız gerçekten güzelse şaka yaptığın konusunda ısrar et. yahu bana inanmıyosan aynaya bi bak güzel olduğun bariz birşey değilmi falan de. biliyorum böyle bi şaka çok çocukçaydı ama yanında saçmalıyorum işte falan diye kıvır dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ÇIKAR VUR MASAYA. diyen oldumu hiç okumadım konuyu asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 caps on plz. küçük harflerle hiç anlamı olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dostum önemli olan iç güzelliği. g string mi paçalı don mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ginaly said: Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? ABİ GINALY AKMIŞ TOPİĞE OF ASDLGHSAHSADSFSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 pika pika güzel olan kıza çirkin dersen sende sorun var demektir.bırak başkası çıksın onla DSFNDSDFADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya sanırım gotunu kaldırmama icgudusuyle yapmıs o hareketi de yani onu yapmanın farklı yolları var neyse artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Git kızın yanına, Bak gözlerine dik dik, bi yılmaz güney bakışı atıp, ya benim olursun ya toprağın de. Polise haber vermezse senindir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ssg said: ha bu arada aynısı benim başıma gelmişti , kızın gözleri dolunca dayanamayıp şaka yaptım demiştim sdf Sonuç noldu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nolcak bok olmuştur! @ginaly: zuahuzhauzauazahzu edit:lan burası garbage değilmiş.. tüh.. ayrıca ginaly +1 sınıf başkanı nerde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Pikachu* said: Arkadaşlar şimdi ben bir kıza çok ama çok aşığım. Ve onla mesajlaşmalara felan başladık kız bizim sınıfta ve daha yeni ona dedimki sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya dedim ya ben aptalmıyım ya telefonları felan kapadı nasıl gönlünü alabilirim ? az aşık olan var mı hiç hayatında? miktarı nasıl ölçülüyor bu hıbının olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bardakla kaşıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bence kız başkasıyla çıkmaya başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Laraken said: az aşık olan var mı hiç hayatında? miktarı nasıl ölçülüyor bu hıbının olm? Buraya sorcan onu http://www.bipm.org/en/si/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 miktarı karşındaki için yapabileceğin deliliklerin miktarı ile ölçebilirsin.Eh adam çirkinsin dediğine göre çok büyük bir delilik yapmış bu da onun çok ama çok aşık olduğunu gösteriyo. ben bile inanamadım buna.Beynim sulanmış.Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ölçme boşuna kasma rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hiç söylememişsin gibi takıl gordugunde selam ver muhabbete girme, space lazım biraz kıza. olay alıp verme meselesi kıza çok vermişsin biraz da kız versin sen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstromb Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Pikachu* said: sen o kadar güzel deilsin ama sana nasıl aşık oldum ya Epic Fail. Seni ararsa çok, çok iyi bir anına denk gelmiş olması gerekir. Cidden epic bir fail vermişsin.. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar