BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ... ve benle cok dalga geciyorlar. ve rahatsız oluyorum ama yapabilecek hiçbirşeyim yok. halbuki benim hatam değil ki bu. hastalık bi nevi. şimdi de dalga geçen arkaadaşlar olacaktır ama ben kendimi böyle seviyorum kendimle barışığım. sizce de haklı değil miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 r'leri söyleyememek mi rahatsız ediyor, dalga geçilmesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben de söyleyemiyorum + dalga geçiyolar :( hislerini anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ilk haksızsını ben işaretledim ildeniz, bi yanlışlık olmasın sdfsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ş harfi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 semsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 niye vahatsiz oluyovsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Babacum her zaman haklıdır ki.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Haksızsın aga sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Werewolf said: Haksızsın aga sori. Adam post atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kesinlikle haklısın Hem bence gereksiz bi harf o zaten. Evet ben de söyleyemiyorum=) Ama gerçekten saçma bişey. Dil kavramı insanların anlaşmasını kolaylaştırmak için değilmidir? Ne gerek var bu kadar insanı zorlayan bi harfi alfabeye koymaya? mundar r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 neyleri söyleyemiyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ehheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 en azindan yazabiliyosun abi, o da onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 peki her R ye basınca içinde bi burukluk oluo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 r güzeldir. candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 İldeniz kızlaRın R leri söyleyemeyen eRkekleRden hoşlanması duRumunu biRaz iRdelesene. Hep hayRet ettim ben. "AY ÇOK TATLI ÇOCUK BİDE R LERİ SÖYLEYEMİYOR ÇK ŞKRRRRRR =))))" bi süRü hatun vaR böyle. Çok ekmek düşüyo mu sana buRdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 zorlama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 aziz yıldırım da söyliyemiyor ama aziz yıldırım yani adam. pek sıkıntı olmaz burdan yola çıkarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 10 yaşlarında ben de söyleyemiyordum sonra düzeldi vallahi, doktor garip garip alıştırmalar vermişti çay kaşığını dilime bastırarak söylemeye felan çalışıyordum. Şimdi çok temiz "RRRRRRRRRR" dahi diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://www.galatasaraymedia.com/buyukresimler/0405/gskr/gskr09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 klavyendeki r tuşunu sökesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 MADBOY said: Werewolf said: Haksızsın aga sori. Adam post atti. evet lan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 R leri söyleyemeynlerle dalga geçmek,hmm.Kızkardeşim de aynı konudan muzdarip,canım sıkıldıgında dahi acayip kızdırıyorum. Hadi bakalım,biraz cimbom marşı söyle,şöyle bastıra bastıra "Re re re,ra ra ra..." de,ne istersen yapayım diyorum.E doğal olarak deniyo Yğe yğe yğe,ya ya ya diyo tabi ben gülme krizinden iptal olmuş oluyorum,öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar