khala Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html benim kadro: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 a hamit var.. fw mail gogoogog edit: oorello da var. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 güiza & aragones ftw! (:P) güizanın yerine torres, aragonesin yerine de ferguson olabilir aslında, ama daha iyi böyle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bende guizayı ekledim :D fatih teriminde hakkını yemek olmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aguero ile ibrahimovic arasında çok gittim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ibo ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 olmazsa olmazım adebayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 AURELLO4EVA Yalnız Aragones vardı antrenör listesinde, elim şöyle bi gitti, vazgeçtim sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 messi'siz team of the year dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 olm milletin takımına yorum yapacağına sende yapsana bi takım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 şu fatih terimi koymayın yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 gerrardı almıyanları kınıyorum kınkınkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 khala said: olm milletin takımına yorum yapacağına sende yapsana bi takım :) seni mi kırıcam :) http://img360.imageshack.us/img360/3784/totygk5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ciddi ciddi Fatih Terim koyuyor adamlar ya, yuh artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 niye koymayalım, gecen senenin en basarılısı bence fatih terim. bu kadroyla bunları yapabilecek baska bir adam tanımıyorum sahsen. ferguson'dan sonra listedeki en iyi td de fatih terim bence yani. aragones'i falan son sıraya bile almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Aragones al diyen olmadı ki, ne bu kontra atak çabaları? Zaten olaya direk "sizinki-bizimki" diye banal baktığınız için böyle oluyor. Fatih Terim nasıl en iyi oluyor, ha madem sana göre bile Ferguson daha iyi neden Ferguson yazmıyoruz, gibi meraklarım oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 team of the year cunku bu. team of all times değil. aragones dememin sebebi orda ismini bildigim 3 teknik direktorden biri olması. sen nerden cıkardın ki kontra atak oldugunu, sazanlıgı kendinde ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Baggio said: Ciddi ciddi Fatih Terim koyuyor adamlar ya, yuh artık :p sir hepsini yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kadrolara ve teknık direktörlere bakarak fatih terim çok rahat ilk 3'e girek team of the year'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ispanyayı şampiyon yaptı diye tüm evren aragonese verecek şimdi oy, klasik olacak ama o kadroyu teyze oğlunun kızı da şampiyon yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Silphatos said: ispanyayı şampiyon yaptı diye tüm evren aragonese verecek şimdi oy, klasik olacak ama o kadroyu teyze oğlunun kızı da şampiyon yapar. he yani en iyi kadro ispanyadaydi oyle mi? ayrica bacyoma iphone aldiktan sonra daha cok katilmaya basladim. fatih terim ne oluyor yahu? hangi teknik direktorluk ozelligine veriyorsunuz? adam en iyi kadroyu elinde oyuncu kalmadiginda kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar