burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hahah süpermiş bu jos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Joscelin said: NEVZADE! aa nasil kacmis bu gozden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 titanic' izleyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Innuendo said: fight club'i izlememis olan biri cikarsa pek sasirmam. her ne kadar brad pitt ve edward norton ipucu versede ismi en aldatici filmlerden birisi. sinema ile pek ilgisi olmayan dovus filmlerinden nefret eden bir arkadas sirf "dovus klubu" diye aptal dovus filmlerinden birisi saniyordu. adam 5 sene sonra izlemisti filmi sdf. ben hala izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 elesso said: titanic' izleyen varmı? gemi batış sahnesini seyrettim. oopss spoiler verdim sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bruce willis aslında ölüymüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ben izlemedim Fight Club. Cidden. Bi ara izlemeyi planlıyorum da, çok antipatik gelmişti eskiden ne öyle şiddet filmi. Dövüş kulübü peeeh falan diyodum :D Felsefesi var dediler bi ara izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar