Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Cuma günü final var.Abi kim bulmuş bu felsefeyi varmı isim adres vs bilen.Epikür,John Locke,CAN CAQ russo okuyorum şu an.Kan kustum KAN! Nekadar böyle felsefeci varsa tez zamanda belalarını bulmalarını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Felsefe güzel ders ya,bi arkadaşla baya makara yapıyom. Giriyorum sokrates den konuya; bu adam "bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir" demiş ama hiçbirşey bilmeyen birisi,hiç birşey bilmediğini nerden biliyo başlıyom onu kızdırmaya. O yüzden felsefe güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 saçmalıklarla dolu felsefe denen şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 selam felsefeyi ben buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Aynen öyle,saçmalıklarla dolu,öyle ki 40 dakika boyunca felsefe anlatan bir öğretmen ve dersin sonunda hiçbirşey anlamayan koca bir sınıf.Öyle bi ders felsefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 lise felsefesini diyorsan tadını çıkar be ne güzel ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 lies felsefesi mükemmel bi ders uyuyosun tatlı tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Şuan lisede ilk kez felsefe ve mantık görüyorum.Felsefe hakkında hiç bi fikrimiz yok ama mantıkta var diyelim ki.Lisede gördüğüm mantık var olan mantığımı yedi bitirdi geriye mantık adına bişeyim kalmadı :D.Felsefeyi öpün başınıza koyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 adamınbiri said: lies felsefesi mükemmel bi ders uyuyosun tatlı tatlı evet laan negzel rüyalar görürdük filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 atom fizigine nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 nutella yerim said: atom fizigine nalet olsun lanet olmasın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 lisede okutulan felsefe değil zaten, felsefe tarihi. bildiğin tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 felsefe, kimya, matematik vs tüm derslerin sorunu şudur ki; hep senden daha zeki adamların yazdıklarını okuyorsun. arkadaşın isyanı haklıdır, gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Cuma günü hukuk felsefesi&sosyolojisi finalim var. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 eisenheim said: nutella yerim said: atom fizigine nalet olsun lanet olmasın mı o da olsun be seni mi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 huun said: felsefe, kimya, matematik vs tüm derslerin sorunu şudur ki; hep senden daha zeki adamların yazdıklarını okuyorsun. arkadaşın isyanı haklıdır, gol olur. bunu (senden zeki adamların yazdıklarını okumayı) sindiremeyip verilenleri anlamaya çabalamaya karşın bunları saçma bulmaya başlamak da insanın verdiği garip bir savunma mekanizmadır ki bu da insanı daha da aşağı çeker. bence aa garbıçtaymışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Felsefe matematiğin amacı sana trigonometriyi öğretmekten çok hayatındaki problemleri en hızlı yoldan çözmeyi ve pratik düşünmeyi öğretmektir. Diye düşünüyorum ama bende nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 abi birinin bulduğu sana saçma gelebilir nefret edebilr senden.sen bul biz de senden nefret edelim. evet ayrıca felsefe çok boş diye ben de düşünebilrm.geçen seneki felsefe hocasından kaynaklanabilr tartışamıyodk kadınla hep farklı bişey anlatıyodu. simetri hastasıydı bide annnesi vefat etmişti ? sevmezdm kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Felsefe b.ktan diyip kaçmak en kolayı bence. Ezberlemeye değil anlamaya çalışın. Belirli bir çizgiye oturtursanız çok daha rahat ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yav said: huun said: felsefe, kimya, matematik vs tüm derslerin sorunu şudur ki; hep senden daha zeki adamların yazdıklarını okuyorsun. arkadaşın isyanı haklıdır, gol olur. bunu (senden zeki adamların yazdıklarını okumayı) sindiremeyip verilenleri anlamaya çabalamaya karşın bunları saçma bulmaya başlamak da insanın verdiği garip bir savunma mekanizmadır ki bu da insanı daha da aşağı çeker. bence aa garbıçtaymışız sen zeki bir arkadaşa benziyorsun, az gelsene şöyle... benden aptal adamın yazdığını zaten niye okuyayım koçum. sonuçta senden zeki adamın yazdığını anlayabilmek için kendini zorlaman gerekir, anlayamadın diye de kimse seni suçlayamaz. savunma mekanizmam yoktur, saldırı mekanizmam vardır. gerçi dikkat ettim benim mesajımda ya da muhattap aldığım mesajda saçma diye bir kelime yok. aslında benim mesajıma değil başka birşeye mi cevap verdin, ne oldu, ne oluyor lan burda fark etmez, dediğim gibi saldırı mekanizmam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Fark ettim saldırı mekanizmanın fazla gelişmiş olduğunu. Ortaya söyledim ben onu senin açtığın kapıdan girerekten. Amba sinir olmuşun yalnız abow hayret bişey :F yok yani senin o saçma bu saçma demeni eleştirmedim, senin böyle böyle oluyor dediğini anladım (öyle değil mi?) üstüne aa evet öyle böyle dedim neyse ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yav haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 dua edin öğrencisiniz. o beğenemediğiniz felsefe dersini mumla arayacaksınız MUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hersey ALLAHın izni ile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Olm Ne Lisesi neden bahsediyonuz.Final var yazdım orda Lisede finalmı vardı uzhaha.3 sene uzadı benim üni.Çalışmayı,kendi paramı kazanmayı mumla arıyorum şu an öğrencilik feci baydı :D Felsefe bencede aşırı boş.Öss de uzuuun yıllar önce 5 dakikada 9 doğru 0 yanlış çekmiştim 10 sorudan.Abi bu ünideki felsefe iyice bayık lisede bi nebze çekiliyordu. %98 i Allah'sız zaten bu felsefecilerin.Ben müslümanım çok şükür.Bazılarının öyle fikirleri var ki %100 zıtım.Bunu sınavda adam haklıymış gibi yazmak beni öldürüyo. Felsefe bukadar kastıran bir ders olmamalı ne ünide ne lisede bence.İsteyen seçsin,alsın,çalışsın.Zorunlu ders olması ağır sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar